Telo nastradalog još uvek nije izvučeno iz tunela kod Nevesinja: Ne možemo da licitiramo s vremenom, mora se oprezno raditi na raščišćavanju

19.09.2022

12:53

0

Slučaj je policiji prijavljen u nedelju, kada se obrušio deo tunela koji se radi za potrebe gradnje HE Dabar, gde je A.Đ. smrtno stradao, a još dva radnika su povređena i smeštena u JZU Bolnica Nevesinje

Telo nastradalog još uvek nije izvučeno iz tunela kod Nevesinja: Ne možemo da licitiramo s vremenom, mora se oprezno raditi na raščišćavanju
hitna pomoć - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Živiničanin A.Đ. koji je smrtno stradao na izvođenju radova u iskopu tunela "Zovi Do" u mestu Džinova mahala, opština Nevesinje, još nije izvučen iz ruševina.

Slučaj je policiji prijavljen u nedelju, kada se obrušio deo tunela koji se radi za potrebe gradnje HE Dabar, gde je A.Đ. smrtno stradao, a još dva radnika su povređena i smeštena u JZU Bolnica Nevesinje.

- Telo nastradalog A.Đ. još nije izvučeno iz tunela, a pored još dvojice njegovih kolega koji su izvučeni i prebačeni na dalju hospitalizaciju, u tunelu nije ostalo više radnika, pa se pouzdano zna da je nesrećni Živiničanin jedina žrtva - kaže Srđan Vukanović, portparol Okružnoj javnog tužilaštva Trebinje, pišu Nezavisne.

U ovom tužilaštvu, čiji tužilac će zajedno sa službenicima Policijske uprave Trebinje izvršiti uviđaj na licu mesta kada se steknu uslovi za vršenje uviđaja, za sada su saopštili samo to da su odmah počeli radovi na raščišćavanju materijala koji se obrušio, ali je za sada neizvesno kada će moći da izvuku telo A.Đ.

- Ne možemo da licitiramo s vremenom, jer se mora oprezno raditi na raščišćavanju, tako da za sada nemamo informacije kada bi se moglo doći do nastradalog Živiničanina - rečeno je kratko u Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Nezavisne

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike