Profesorka se preračunala: Povećala zaključnu ocenu Milanovićevom sinu, sada joj stigla opomena pred otkaz

25.08.2022

10:21

0

Autor: J. S. J.

Nastavnica matematike je na zahtev direktorke škole potvrdila javno da je nakon završetka nastavne godine izmenila ocene nekolicini učenika

Profesorka se preračunala: Povećala zaključnu ocenu Milanovićevom sinu, sada joj stigla opomena pred otkaz
Zoran Milanović - Copyright Profimedia

Opomena pred otkaz izrečena je profesorki matematike u zagrebačkoj Klasičnoj gimnaziji koja je naknadno povisila zaključnu ocenu sinu predsjednika Republike Zorana Milanovića i to nakon što ju je u više navrata kontaktirala predsednikova supruga Sanja Musić Milanović.

Nastavnica matematike je na zahtev direktorke škole potvrdila javno da je nakon završetka nastavne godine izmenila ocene nekolicini učenika, među kojima i mlađem sinu predsednika Zorana Milanovića, piše "Dnevnik.hr".

Sada je profesorka dobila opomenu pred otkaz, a na izrečenu meru nema pravo žalbe, piše "Jutarnji list."

Milanović je nakon što se saznalo za intervenciju njegove žene rekao da nije znao za suprugino pismo školi. Takođe je naveo da ga on ne bi pisao, ali je napao je i kompaniju Hanza mediju, vlasnika Jutarnjeg lista, zbog objave članka na tu temu.

 

Profimedia
 

- Nisam znao. I ne bih branio neštosamo zato što je to napravila moja supruga. Kad radiš ovakav posao to u biti ne znači ništa, međutim, po meni to ovde je puno manje bitno od načina na koji je to kriminalna organizacija Handžar medija pripremila - rekao je Milanović.

Dodao je i da je tim pismom njegova supruga ostavila "brazdu duboku tri metra".

- Da je meni to mama napravila kad sam imao 17,5 godina ja bih poludeo. Ali mama je mama. E sad, mama je ostavila pisani trag - rekao je Milanović.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike