Policija pretresla kuću ubice sa Cetinja: Evo šta su pronašli

16.08.2022

07:32

0

Tridesetčetvorogodišnji Cetinjanin ubijen je nakon što je prethodno usmrtio deset komšija, među kojima dvoje djece, a teško ranio njih šestoro

Policija pretresla kuću ubice sa Cetinja: Evo šta su pronašli
Masakr na Cetinju - Copyright Profimedia

Crna Gora još uvek ne može da se oporavi od stravične tragedije - Vuk Borilović je usmrtio 10 ljudi, a među njima i dvoje dece.

Sada je policija u okviru istrage pretresala njegovu kuću.

Iz Uprave policije "Vijestima" je zvanično saopšteno da je pretresom kuće Cetinjanina pronađeno 4.200 evra i osam metaka za lovačku pušku.

Kuća Borilovića, kako je saopšteno, pretresena je po naredbi nadležnog sudije za istragu.

Facebook Printscreen antena m
 

 

Policija na kući masovnog ubice Vuka Borilovića nije pronašla kamere, ali su izuzeli snimke nadzornih kamera postavljenih na nekoliko objekata u blizini.

- Proverom, kamere nisu pronađene. Sa nekoliko lokacija policija je izuzela snimke video-nadzora za koje se smatra da mogu dati podatke o navedenom događaju - rekli su iz UP.

Iz te bezbednosne institucije ponovili su da je vreme početka upotrebe vatrenog oružja “okvirno” i da je do tog podatka policija došla preduzimanjem izviđajnih mera i radnji.

- Vreme kada je izvršilac počeo sa ubistvima je oko 15.23, kažem oko, jer to treba da se utvrdi. Tačno vreme početka zločina utvrdiće se istragom, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena - odgovorili su iz UP.

Tridesetčetvorogodišnji Cetinjanin ubijen je nakon što je prethodno usmrtio deset komšija, među kojima dvoje djece, a teško ranio njih šestoro.

Tragedija na Cetinju dogodila se u petak, 12. avgusta.

Tokom kravave drame Borilović je iz lovačke puške nasumično pucao u komšije, ekipu Hitne medicinske pomoći, pripadnike policije i prolaznike.

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike