Milanoviću konobar doneo čašu vode, on pitao: "Kokaina nemate?" (VIDEO)

23.10.2020

15:36 >> 16:55

0

Hrvatska opet bruji zbog predsednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića

Milanoviću konobar doneo čašu vode, on pitao: "Kokaina nemate?" (VIDEO)
Copyright Tanjug/Hina/Dario Grzelj

Hrvatska opet “bruji” zbog predsednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića. Njih dvojica gotovo svakodnevno se “prozivaju”, govoreći jedan drugome, najstrašnije uvrede. Ovakav odnos, moglo bi se reći, nije zabeležen među balkanskim političarima.

Plenković je pre neki dan optužio Milanovića da koristi kokain, a predsednik Hrvatske mu je brže-bolje odgovorio.

Premijer Andrej Plenković mi je rekao da sam šmrkavac, aludirao je da sam ovisnik o kokainu. Ja za kokain nemam novaca, imam problema sa dišnim putevima, imam alergije-reagovao je predsednik Hrvatske Zoran Milanović u svakodnevnom prepucavanju sa šefom vlade.  – To može reći samo bednik-tvrdi Milanović, nakon što mu je Plenković poručio da je posijao seme mržnje u Hrvatskoj i da se od piromana sada želi pretvoriti u vatrogasca.

Međutim, Hrvatska danas “bruji” o novom skandalu.
Zoran Milanović je u petak popodne sazvao vanrednu konferenciju za medije na kojoj je raspleo o jučerašnjem nastupu premijera Andreja Plenkovića. Dotakao se i koronakrize, Nacionalnog kriznog štaba, ministra Ćorića, sednice Veća za nacionalnu sigurnost…Pretresavši brojna imena i teme u jednom trenutku konobar mu je prišao s leve strane i doneo čašu vode.”O da, može. Kokaina nemate?”, odreagovao je Milanović i izazvao smeh prisutnih novinara, aludirajući na komentar premijera koji ga je u jednoj od sad već brojnih epizoda prepucavanja, nazvao šmrkavcem.

Nešto kasnije, Plenković je organizovao takođe hitnu pres konferenciju na kojoj se potrudio da odmah odgovori Milanoviću.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike