Detalji drame na Halkidikiju: Makedonca 19 sati lopta održavala na površini, za prijateljem mu se još traga - Sumnja se na najgore!

11.07.2022

06:41

0

Jedan od mladića je odmah spasen

Detalji drame na Halkidikiju: Makedonca 19 sati lopta održavala na površini, za prijateljem mu se još traga - Sumnja se na najgore!
Nevreme u Grčkoj - Copyright AP/Nikiforos Stamenis

Agonija za trojicu makedonskih državljana otpočela je u subotu, kada su nakon rođendanske žurke, odlučili da uskoče u more na plaži "Miti" uprkos talasima.

Sve ih je odvukla jaka struja, a srećom, jedan od mladića je odmah spasen, dok je drugog juče pronašao teretni brod nakon 19 sati.

 

- On je prebačen u bolnicu. Dehidrirao je, ali je u dobrom stanju, a samo je činjenica da je dobar plivač spasla njegov život. Naravno, i lopta za koju se držao odigrala je veliku ulogu. Zahvaljujući toj lopti je ostao na površini. Isto tako, bio je miran, nije se opirao struji i pustio je da ga ona nosi na pučinu - rekla je gradonačelnica Kasandre Anastasija Halki.

 

Za trećim mladićem se još uvek traga, ali lokalci nažalost sumnjaju na najgore kako su čuli da nije dobar plivač, a i predugo je u vodi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike