Rođen u planinama BiH, a odrastao na ulicama Čikaga: Onesposobio lopova, pa ga čuvao 18 minuta do dolaska policije (VIDEO)

30.06.2022

16:38

0

Autor: 24sedam

Idriz Redžović je ispao pravi junak kada je zaustavio lopova koji je maltretirao devojče i radnika prodavnice „7-Eleven“

Rođen u planinama BiH, a odrastao na ulicama Čikaga: Onesposobio lopova, pa ga čuvao 18 minuta do dolaska policije (VIDEO)
Idriz-Redžović - Copyright Foto: Printskrin/Jutjub

Idriz Redžović ispao je pravi junak u američkom gradu Čikagu jer je, prema pisanju WFLD, zaustavio lopova koji mu se pre toga obratio rečima „šta gledaš“.

Redžović se fizički obračunao s muškarcem nakon što je ovaj navodno udario 19-godišnjeg radnika trgovine „7-Eleven“. Idriz ima crni pojas u điuđici i ima svoju akademiju u Čikagu.

Prošlog četvrtka uveče je otišao u prodavnicu „7-Eleven“ da kupiti nešto za decu kada je primetio muškarca koji maltretira ljude napolju.

– Prišao mi je i rekao šta gledaš – rekao je Redžović.

 

 

Redžović kaže da je nastavio da posmatra muškarca, koji je na kraju ušao u radnju. Tada je bio svedok kako osumnjičeni napada radnika. Redžović kaže da su u tom trenutku prevladali njegovi instinkti.

– Video sam ga da je udario zaposlenog u glavu, skočio sam, zgrabio ga kao na treningu ovde, spustio ga, spljoštio ga kao palačinku i onda sam ga svezao kao perecu u poziciju tzv. „Gift Wrap“ ili „Twisting Arm Control“ – rekao je Redžović.

Redžović je 18 minuta prenosio čuvanje uživo, držeći čoveka na zemlji do dolaska policije.

– Ma daj čoveče – čuje se na snimku kako navodni lopov govori Redžoviću.

– Ne, ne puštam te, maltretirao si te devojke i onda si zamahnuo na tog radnika – rekao je Redžović.

Kada je policija stigla, uhapsila je osumnjičenog.

Na Instagram profilu Redžovića piše da je rođen u planinama BiH, a da je odrastao na ulicama Čikaga.

Takođe, navodi da je otac petoro dece.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike