Odbornica udarila kolima dečaka, pa pobegla sa mesta nesreće! Dete na aparatima, lekari se ne usuđuju da daju prognoze

14.06.2022

06:41

0

Autor: J.S.J.

Zbog težine povreda lekari iz Tuzle ne usuđuju se da prognoziraju

Odbornica udarila kolima dečaka, pa pobegla sa mesta nesreće! Dete na aparatima, lekari se ne usuđuju da daju prognoze
Ilustracija - Copyright Profimedia

Nesreća se dogodila na putu Bratunac- Srebrenica još 9.juna i od tada je dečak star 16 godina u teškom stanju.On se trenutno nalazi u UKC Tuzla.

Naime, kako piše "Srpska info" maloletnog pešaka automobilom je udarila Dželaldina Nukić, odbornica Demokratske fronte u Skupštini opštine Srebrenica, koja je pobegla sa mesta nesreće. Predmet je preuzelo Okružno tužilaštvo Bijeljina.

Inače, aparat za veštačko disanje u životu održava 16-godišnjaka, a zbog težine povreda lekari iz Tuzle ne usuđuju se da prognoziraju.

– Pacijent inicijala I.R. trenutno se na nalazi na Odeljenju za intezivnu negu i terepiju UKC Tuzla. Radi se o višestrukim povredama glave i tela. Priključen je na aparat za veštačko disanje – naveo je Eldar Šehić, portparol UKC Tuzla.

Istraga tek treba da utvrdi koliko je Dželaldina Nukić vozila u naseljenom mestu gde je ograničenje 50 kilometara na sat, da li je stala i zašto nije ukazala pomoć dečaku koga su meštani pronašli u besvesnom stanju, u kanalu pored puta Bratunac-Srebrenica skoro dva sata nakon nesreće.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike