Mladi gradonačelnik Banjaluke zavodi red: Zaposleni vratili ključeve 50 službenih automobila, zabranjeno kašnjenje (FOTO)

25.12.2020

09:07 >> 09:09

0

Draško Stanovuković je poručio je da više nema kašnjenja na posao i lakiranja noktiju u javnoj upravi

Mladi gradonačelnik Banjaluke zavodi red: Zaposleni vratili ključeve 50 službenih automobila, zabranjeno kašnjenje (FOTO)
Copyright Screenshot/youtube/ Draško Stanivuković

Novoizabrani gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković naterao je zaposlene gradske uprave da vrate ključeve službenih automobila, poručivši da više nema kašnjenja na posao i lakiranja noktiju u javnoj upravi.

-Svi ključevi za preko 50 službenih automobila vraćeni su u 16 sati, na moj zahtev, u kancelariju gradonačelnika. Niko više nema pravo koristiti službene automobile u privatne svrhe, kao što je to bio slučaj do sada. Preko 70 posto službenih automobila godinama nije bilo na parkingu ispred Gradske uprave, nakon radnog vremena – napisao je Stanivuković na Fejsbuku.

Kako je naveo Stanivuković, ubrzo će doneti odluku da svi službeni automobili moraju biti označeni i da su spremni, a kako kaže, spreman je i novi Pravilnik o upotrebi ovih vozila.

Pročitajte još

-Među tim ključevima su i automobili vredni preko 100 hiljada kovertibilnih maraka (50.000 evra), koje ćemo prodati, jer za građane Banjaluke ima više prioritetnih stvari. Moramo stati na kraj rastrošnom ponašanju, a ovo je samo prvi korak u tom planu, večeras donosimo brojne druge odluke – naveo je Stanivuković.

Inače, ovaj post je Fajsbuku je podeljen čak 4.000 puta i ima skoro 5.000 komenatara.

Novoizabrani gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković juče je zvanično preuzeo dužnost prvog čoveka ovog grada, a na tom mestu je zamenio dosadašnjeg gradonačelnika iz SNSD-a Igora Radojčića.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike