Lare nema pet dana: Majka moli za pomoć - ovo je već treći član porodice koji joj je nestao!

14.05.2022

09:16

0

Devojčica je viđena na nadzornim kamerama

Lare nema pet dana: Majka moli za pomoć - ovo je već treći član porodice koji joj je nestao!
Lara (2) - Copyright Nestali.gov.hr

Lara Trbušić-Golubić (15) nestala je pre pet dana, odnosno 9. maja, u Zagrebu i njena porodica moli za pomoć.

Devojčica je visoka 155 centimetara, slabije je telesne građe, a u trenutku nestanka je na sebi imala  crne platnene šljokičaste patike, sa sobom je ponela roze ranac, a na levom uhu ima minđušu navodi se na stranici Nestali.hr.

Udaljila se sa adrese u Šenoinoj ulici i od tad joj se gubi svaki trag.

Kako njena majka priča, nadzorne kamere restorana u Petrinjskoj snimile su Laru na dan nestanka, oko ponoći, kako stoji i nekoga čeka, a potom ulazi u sivi automobil, pretpostavlja stariji model "pola".

Foto: Printscreen/Nestali.gov.hr
 

- Jako sam uznemirena jer mog deteta nema već pet dana, a ja od policije, osim da je potraga u toku, nemam nikakve druge informacije. Snimci nadzornih kamera izuzeti su tek u sredu. Suprug i ja smo otišli u petak u Dramalj s unukom, Larinim osmomesečnim sinom, i trebalo je da se vratimo u nedelju, ali smo neplanirano došli u subotu. Mislim da je kod nje tada bio u stanu jedan dečko, kojeg smo mi po povratku zatekli na stepeništu. U nedelju smo sasvim normalno, otvoreno razgovarali. U ponedeljak u noći Larin sinčić se probudio oko tri sata ujutru i probudio je i nas. Ustala sam da mu pripremim flašicu. Zvala sam Laru, ali nije se odazivala. Otišla sam do njenog kreveta i videla da je prazan - ispričala je majka za Jutarnji list.

Treći član porodice koji je nestao

Larina majka već je proživela nestanak članova porodice koji su se nažalost završili tragično.

- Ona je već treći član u porodici koji je nestao. Martin Trbušić, stric mog pokojnog oca koji je živeo u Savskoj, nestao je i nikad nije nađen. Rođen je 16. juna 1924. godine, a nestao je 7. decembra 2008. godine, na Larin drugi rođendan. Izašao je s adrese na Savskoj 165 po hleb i nikad se više nije vratio. Još se uvek vodi kao nestao. Moj otac Slavko Trbušić, rođen 1951, takođe je bio nestao i nađen je mrtav 3. januara 2010. godine, dva meseca nakon nestanka mog automobila pod vrlo čudnim okolnostima na bescarinskoj zoni na Jankomiru. Sumnjam da je ubijen - rekla je ona.

U slučaju da posedujete informacije o Lari, obavestite najbližu policijsku stanicu. Takođe, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike