Novi detalji jezivog ubistva u Sarajevu: Izboli muškarca, pa ga spalili - telo se ugljenisalo!

29.04.2022

10:30

0

Autor: J.B.O.

Nastavlja se rad na potvrđivanju identiteta smrtno stradalog lica

Novi detalji jezivog ubistva u Sarajevu: Izboli muškarca, pa ga spalili - telo se ugljenisalo!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Policija u Sarajevu je rasvetila slučaj ugljenisanog tela koje je juče pronađeno u Odobašinoj ulici na području Opštine Centar u Sarajevu i utvrdila da je muškarac zadobio ubodne rane nanesene oštrim predmetom, usled čega je preminuo, a potom je telo zapaljeno.

Uviđaj na licu mesta su obavili dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski veštaci.

- Intenzivnim radom na rasvetljavanju navedenog krivičnog dela, istog dana u 16.30 sati, policijski službenici Sektora kriminalističke policije su identifikovali, pronašli i lišili slobode lica: A.R., rođen 1986.godine u Kaknju, gde je i nastanjen i F.B., rođen 2001.godine u Sarajevu, gde je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili ubistvo - stoji u saopštenju sarajevske policije.

Nakon završene kriminalističke obrade, danas će, uz službeni izveštaj o počinjenim krivičnim delima, osumnjičeni biti predati u nadležnost Kantonalnom tužilaštvu Kantona Sarajevo.

- Nastavlja se rad na potvrđivanju identiteta smrtno stradalog lica, poznatog policijskim službenicima - stoji u saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike