Neverovatna scena u komšiluku: Otrgnuti pas pojurio srnu, a ona bežeći dečaka bacila u kanal!

21.04.2022

08:28

0

Majka je preuzela brigu o detetu

Neverovatna scena u komšiluku: Otrgnuti pas  pojurio srnu, a ona bežeći dečaka bacila u kanal!
banjicka suma palo drvece 2102 2022 foto nenad vujanovic (10) - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Sinoć oko 20.06 časova varaždinska policija je dobila dojavu 14-godišnje djevojčice da se nalazi na obali derivacijskog kanala HE Varaždin kod Svibovca Podravskog i da je njen 13-godišnji prijatelj pao u Dravu, kao i da ga ne mogu izvući iz vode.

- U 20.30 na mesto događaja stigla je ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koja je preuzela promrzlog dečaka i prevezla ga u Opšu bolnicu Varaždin. Takođe je o događaju obaveštena majka dečaka, koja je preuzela dalju brigu o detetu u bolnici - navode iz policije.    

Policija je nako razgovora sa devojčicom koja je prijavila incident, ali i njenim drugaricama utvrdila da su one s 13-godišnjakom oko 20 sati šetale po nasipu. U jednom su trenutku u polju nedaleko od derivacijskog kanala ugledali kako pas nepoznatog vlasnika trči za srnom.

Srna se u jednom trenutku okrenula i počela trčati u smeru nasipa, pri čemu je udarila u 13-godišnjaka, koji je izgubio ravnotežu i od siline udara pao s nasipa u vodu derivacijskog kanala.

- Dečak se prilikom pada pokušao zaustaviti na klizavoj asfaltnoj podlozi kosine nasipa, ali nije uspeo i pao je u vodu. U tom je trenutku ugledao je bovu za koju se uhvatio i držao do dolaska i spašavanja - zaključila je policija.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. Š.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike