Jeziva tuča maloletnika! Dečak (13) hitno transportovan u bjelopoljsku bolnicu zbog naprsnuća slezine!

08.04.2022

16:14

0

Momku je hitno urađena splenektomija – operativni zahvat kojim se posle podvezivanja odgovarajućih krvnih sudova u celosti uklanja slezina

Jeziva tuča maloletnika! Dečak (13) hitno transportovan u bjelopoljsku bolnicu zbog naprsnuća slezine!
Ilustracija - Copyright Pixabay/RayMediaGroup

Trinaestogodišnji Bjelopoljac A.K. pretučen je u centru tog grada u četvrtak oko 20 časova, nakon čega je, hitno transportovan u bjelopoljsku bolnicu.Iz Uprave policije je saopšteno da je uhapšen M.S. (15) zbog sumnje da je pretukao A.K.

- Sumnja se da je sinoć oko 20.15 časova u blizini Gradske pijace u Bijelom Polju maloletni M.S. naneo povrede A.K. Nakon prikupljanja obaveštenja od M.S. i očevidaca ovog događaja, obavešten je državni tužilac za maloletnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se M.S. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Iz bjelopoljske bolnice "Vijestima" je rečeno da je taj učenik Osnovne škole "Risto Ratković" zadobio tešku telesnu povredu - naprsnuće slezine, zbog čega je hitno urađena splenektomija – operativni zahvat kojim se posle podvezivanja odgovarajućih krvnih sudova u celosti uklanja slezina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike