"Pala" uigrana banda: Policija ih uhvatila na parkingu sa plenom!

04.04.2022

21:12

0

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Zvorniku, izvršen je pretres lica, ali i vozila koje je korišćeno prilikom izvršenja krivičnog dela

"Pala" uigrana banda: Policija ih uhvatila na parkingu sa plenom!
Capture - Copyright SLika ekrana/Jutjub/ MUP Republike Srbije

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Zvorniku, izvršen je pretres lica, ali i vozila koje je korišćeno prilikom izvršenja krivičnog dela, kao i kuće i objekata u kojima živi i koje koristi E. G.

Dva muškarca iz Kalesije i jedan Zvorničanin uhapšeni su nakon što su zatečeni na parkingu u Zvorniku kako kradu gume, a tokom kriminalističke obrade dovedeni su u vezu sa još krađa.

Uhapšeni su A. K. i A. A. iz Kalesije i E. G. iz Zvornika, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Kod "Sokolskog doma"

Policija je, radeći na rešavanju više krivičnih dela krađe na području u nadležnosti Policijske uprave Zvornik, primetila tri nepoznata lica na parking-prostoru kod "Sokolskog doma" u Zvorniku koja su ubacivala gume u automobil "šaran", nakon čega su ih uhapsili.

Osumnjičeni su prilikom kriminalističke obrade dovedeni u vezu sa još tri krivična dela krađe na području Zvornika.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Zvorniku, izvršen je pretres tih lica, vozila koje je korišćeno prilikom izvršenja krivičnog dela, kao i kuće i objekata u kojima živi i koje koristi E. G.

Oružje bez dokumentacije

Prilikom pretresa pronađeni su predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, kao i oružje za koje S. G., vlasnik objekta u kojem E.G. boravi, nije imao odgovorajuću dokumentaciju.

O događaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio da se dostavi izveštaj o počinjenim krivičnim delima krađa i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Avaz

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike