Zlokobna pretnja medijima koji ne aplaudiraju Zapadu: "Još da Dritan kaže hoće li sunce izaći zorom"

01.04.2022

20:55

0

Najava lidera URA da će zabranjivati medije koji se ne uklapaju u NATO sliku sveta je zlokobna i preti da uruši i gram autoriteta aktuelnog crnogorskog mandatara

Zlokobna pretnja medijima koji ne aplaudiraju Zapadu: "Još da Dritan kaže hoće li sunce izaći zorom"
dritan abazovic print rtcg3 - Copyright Printscreen/YouTube/RTCG

Najava lidera URA Dritana Abazovića da će zabranjivati medije koji se ne uklapaju u NATO sliku sveta je zlokobna i preti da uruši i gram autoriteta aktuelnog crnogorskog mandatara, kaže Ivan Milošević, urednik portal “Srpska24”.

Dritan Abazović sa pet odsto glasova bi, kaže Milošević, da vlada 100 odsto i uz to još da gasi i pali medije kako mu je volja.

- Još samo da kaže da će od njega zavisiti da li će sunce zorom izaći, pa da budemo mirni i relaksirani, jer je sve pod njegovom kontrolom. Da nije ozbiljno i tragično bilo bi smešno. Ali to je naša stvarnost i to ona iz horor filmova, gde iz mraka izranjaju razne aveti – u ovom slučaju aveti cenzure i rasističke zabrane svih medija koji nijesu u skladu sa prozapadnom pseudodemokratijom i primitivnim iživljavanjem nad medijima koji im nisu po volji. Naravno, glavni adut Dritana je američka ambasadorka u Podgorici koja ima toliko obraza da kritikuje rusku mašineriju, kako ona tvrdi, laži i propaganda. Ako je neko poslednjih decenija od medija napravio fabrike laži, primitivne manipulacije i surove propagande, onda su to baš američki „mirotvorci“ i oni najmanje imaju prava da nekome o tome drže pridiku - kaže za Sputnjik Milošević.

Profimedia
 

 

Od upozorava da novinari u Crnoj Gori treba da se pripreme za novi talas zabrana i surove prozapadne cenzure.

- Neće biti pošteđen niko ko ne aplaudira Zapadu, američkoj ambasadorki i Dritanu. Živi bili, pa videli, ali već danas se vidi da je Dritan krenuo bespućem političke manipulacije i medijskih makaza. Ipak, kad-tad i tome dođe kraj, ali Dritan za sada o tome ne razmišlja. Važnije mu je da sa koca i konopca sastavi novu vladu i dobije aplauz stranih ambasadora. A potom mirno ode u političku prošlost - ističe Milošević.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike