Dodik o tvrdnjama da NATO sprema njegovu otmicu: Zabrinjava što niko nije demantovao - ništa nije sigurno na ovom svetu danas

25.03.2022

16:51 >> 16:39

0

NATO je u poslednjih nekoliko dana ojačao svoje borbene efektive u Bosni i Hercegovini

Dodik o tvrdnjama da NATO sprema njegovu otmicu: Zabrinjava što niko nije demantovao - ništa nije sigurno na ovom svetu danas
Tan2022-1-8_202014488_0 - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da nema saznanja da NATO sprema napad na njega, ali da ga brine to što niko nije demantovao te informacije.

Komentarišući navode portala IN4S o tome da NATO sprema njegovu otmicu, Dodik je rekao da ne veruje da je NATO spao na takve postupke, prenosi RTRS.

- Vidim da je to privuklo pažnju. Prvi poziv koji mi je stigao je bio od moje majke, koja je bila veoma uznemirena time, pa sam morao da joj obašnjavam o čemu se radi. Mene sad već može da zabrine činjenica da iz NATO niko nije demantovao takve informacije, ali šta da radimo, rekao je Dodik i dodao:

- Videćemo, ništa nije sigurno na ovom svetu danas.

NATO je u poslednjih nekoliko dana ojačao svoje borbene efektive u Bosni i Hercegovini, čemu u prilog ide i činjenica da se u poslednjih nekoliko dana intenziviralo delovanje američke vojno-transportne i izviđačke avijacije nad teritorijom BiH.

Pored navedenog, registrovani su svakodnevni provokativni pokreti kopnenih snaga NATO, pre svega na području Republike Srpske, što zvaničnici Alijanse pravdaju “redovnim aktivnostima”.

Međutim, pravi razlog ovakvih taktičkih razmeštanja i sveukupnih aktivnosti NATO su navodne pripremne radnje za protivpravno lišenje slobode Milorada Dodika, srpskog člana predsedništva BiH, saznaje IN4S.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/IN4S

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike