Stravična nesreća: Dva mladića poginula u prevrtanju automobila, dvojica teško povređena

27.02.2022

09:06

0

Automobilom udarili u parkirano vozilo, koje se odbilo o drugo vozilo ispred

Stravična nesreća: Dva mladića poginula u prevrtanju automobila, dvojica teško povređena
Ilustracija - Copyright Profimedia

Sinoć 20 minuta iza ponoći dogodila se teška saobraćajna nesreća i mestu Kistanje u opštini Đibenik. U nesreći su pogunila dva mladića, odnosno vozač i putnik iz putničkog vozila, dok su dvojica teško povređeni. 

- Do saobraćajne nesreće je došlo je tako što 23-godišnji vozač, upravljajući Volksvagenom šibenskih registracija, nije prilagodio brzinu osobinama i stanju na putu (desni nedovoljno pregledan zavoj), zbog čega izlaskom iz zavoja gubi kontrolu nad volanom, vozilom prelazi u levu traku gde udara u ivicu i znak, te u parkirano vozilo Opel koje se od siline udara odbija u drugo parkirano vozilo Mazda ispred - navodi šibenska policija. 

Volkswagen zatim udara u drugi ivičnjak, prevrće se na krov i klizi do dolaska na meku površinu gde se okreće natrag na točkove. 

- Od siline udaraca i zadobijenih povreda vozač i 24-godišnji putnik su preminuli na mestu događaja, drugi 24-godišnji putnik je zadobio teške telesne povrede i prevezen je u Opštu bolnicu Knin dok je 25-godišnji putnik zadobio lakše telesne povrede i prevezen je u Opštu bolnicu Šibenik na lečenje - dodala je policija. 

O saobraćajnoj nesreći će posebnim izveštajem biti obavešteno Županijsko državno tužilaštvo u Šibeniku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Dnevnik.hr

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike