"Molite se sa nama za Orhana": Bivši učesnik rijalitija pokosio tinejdžera na pešačkom prelazu!

13.02.2022

14:51

0

Uzrok nesreće je najverovatnije prebrza vožnja jer Benjamin S. nije bio pod dejstvom alkohola ili narkotika u trenutku nesreće

"Molite se sa nama za Orhana":  Bivši učesnik rijalitija pokosio tinejdžera na pešačkom prelazu!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Sedamnaestogodišnji O.Tanović teško je povređen u petak, kada je na njega naleteo "porše" na pešačkom prelazu u Sarajevu.

Ispostavilo se da je povređeni tinejdžer sin Oskarovca Danisa Tanovića, dok se za volanom automobila nalazio bivši učesnik rijalitija. On je naleteo na momka u punoj brzini.

Majka dečaka, Maliz de Rude Tanović, objavila je potresnu poruku na svom Instagram profilu uz sliku tinejdžera dok je bio mali.

 

– Moj predivni sin Orhan treba vašu ljubav upravo sada. Ovo je njegova stara slika. On je sada zgodan, ljubazan i snažan 17-godišnjak, koji ispunjava naše dane radošću i životom. U petak ga je udario automobil koji je vozio prebrzo. O njemu brine najprofesionalnije i najposvećenije medicinsko osoblje i znam da je u najboljim rukama. Molim se za njegov potpuni oporavak. Molimo vas da nam se pridružite svojim molitvama. Hvala vam – napisala je Maliz de Rude.

I reditelj Danis Tanović se takođe danas svima zahvalio na podršci i pomoći u ovim teškim trenucima. Poželio je da njegov sin Orhan bude dobro i da se što pre vrati svojoj porodici.

On se trenutno nalazi na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu nakon što je zadobio teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći.

Podsećamo, za volanom se nalazio Benjamin S., bivši učesnik rijalitija “Parovi”, koji je od ranije dobro poznat policiji i više puta je služio zatvorske kazne.

Foto: Printscreen/Happy tv
 

On je u petak terencem marke “porše” udario Orhana, a potom je iste noći u 01.40 i uhapšen.

I policija se oglasila o ovom slučaju rekavši da Benjamin S. nije bio pod uticajem alkohola i narkotika.

On je nakon kriminalističke obrade u MUP KS, predat u nadležnost Tužilaštva KS.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Srpskainfo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike