Uhapšen bivši učesnik rijalitija: Udario tinejdžera na pešačkom prelazu - momku se borili za život!

12.02.2022

12:41

0

Osumnjičeni Benjamin Spahović je od ranije dobro poznat sarajevskoj policiji

Uhapšen bivši učesnik rijalitija: Udario tinejdžera na pešačkom prelazu - momku se borili za život!
benjamin spahović - Copyright Foto: Printscreen/Happy tv

Bivši učesnik "Parova", Benjamin Spahović, uhapšen je noćas u Sarajevu.

Benjamin koji je vozio automobil marke "porše", osumnjičen je da je sinoć u sarajevskom naselju Drvenija udario tinejdžera, a uhapšen je u 01:40 sati, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Povređeni mladić (16) je nakon nesreće, usled teških telesnih povreda, prevezen na Kliniku urgentne medicine. Za sada nema zvaničnih informacija o zdravstvenom stanju. Ono što je bilo poznato sinoć jeste da su se lekari borili za život mladića te da je imao veliki hematom na mozgu i unutrašnje krvarenje.

Saobraćajna nesreća se dogodila u petak uveče oko 21 sat, u ulici Hamdije Kreševljakovića nedaleko od trolejbuske stanice, a mladić je udaren kod pešačkog prelaza.

Očevici kažu da su videli automobil koji velikom brzinom ide iz pravca Skenderije u pravcu Bistrika, a da je pešaka udario nakon što je naglo skrenuo kako bi obišao trolejbus koji se zaustavio na Drveniji.

Uviđajem je rukovodila dežurna tužiteljka Tužilaštva KS, a Spahović će nakon kriminalističke obrade u prostorijama MUP-a biti predat u nadležnog Kantonalnog tužilaštva.

Osumnjičeni Benjamin Spahović je od ranije dobro poznat sarajevskoj policiji, a široj javnosti po učešću u srpskom rijalitiju Parovi i policijskoj poteri koja je organizovana za njim i još jednim mladićem nakon oružane pljačke benzinske pumpe u Vogošći 2019. godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike