"Nestale" sve dnevne novine u Crnoj Gori, trgovinski lanac ih deli za džabe!

28.01.2022

11:48

0

Na trafikama u Podgorici nema više primeraka crnogorske dnevne štampe, što se nije desilo u poslednjih nekoliko godina

"Nestale" sve dnevne novine u Crnoj Gori, trgovinski lanac ih deli za džabe!
profimedia-0024908111 - Copyright Profimedia

Podgorička kompanija "Voli" jutros na kasama tog lanca trgovina deli besplatno primerke svih dnevnih novina u Crnoj Gori, "Dan", "Vijesti" i „Pobjeda".

Sve dnevne novine u Crnoj Gori su jutros imale naslovnu stranu sa logom "Volija" i naslovom "Ko i zašto ruši najvećeg poslodavca u Crnoj Gori".

Na četiri strane, dve na početku i dve na kraju omota svih otkupljenih dnevnih novina, postavljaju se mnogobrojna pitanja o tome kakav je interes da se ruši kompanija "Voli".

Na trafikama u Podgorici nema više primeraka crnogorske dnevne štampe, što se nije desilo u poslednjih nekoliko godina.

Ova kompanija je u nekoliko navrata sumnjičena da u kontejnerima sa bananama iz Latinske Amerike dolazi i kokain.

Poslednja veća zaplena od pola tone kokaina dogodila se pre desetak dana u centralnom magacinu "Volija" u Podgorici, kada su kokain prijavili radnici.

Do danas je samo uhapšen špeditor iz Bara. U Baru su organizovani i protesti da se špeditor pusti na slobodu, a da se uhapse pravi vinovnici tog posla sa kokainom.

Vlasnik kompanije "Voli" je Dragan Bokan, koji je i direktor Košarkaškog kluba Budućnost iz Podgorice.

- Taman kada mislite da novinarstvo ne može da padne niže, vlasnici medija u Crnoj Gori nas uvere da i od najnižeg ima niže. Jutros je celokupni tiraž dnevne štampe otkupio Dragan Bokan, uvio ih u reklamu svoje kompanije, i deli džabe narodu i uverava ga da mu neko već godinama uporno smešta koakin u tovare banane. Ko ne veruje nema šta jutros da traži na kioscima, pa bolje mu je da uz hleb, burek, paprike i paradajz, danas u "Voliju" dobije svoj primerak "Volija" - kaže Ivan Milošević, generalni sekretar Udruženja novinara Crne Gore, prenosi "Sputnjik".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike