Satanističko iživljavanje nad životinjama: Mesecima ubijaju ovce i ostavljaju njihove ograne po drveću (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

08.01.2022

09:12

0

Na inicijativu meštanke Dragice Žufić pozvan je veterinar da odstrani leš, ali i nakon toga opet su počeli da se pojavljuju slični slučajevi

Satanističko iživljavanje nad životinjama: Mesecima ubijaju ovce i ostavljaju njihove ograne po drveću (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)
pexels-jonathan-borba-6622955 - Copyright Pexels

Leševi ovaca zabrinjavaju stanovnike mesta Šikića u blizini Pule. Meštanka Dragica Žufić je rekla da je sve počelo prošlog leta kada su naišli na prvi leš. Životinja je bila vezana plavom vrpcom i ostavljena u grmlju, dok su pojedini organi, pa i cela utroba izvađeni, a potom obešeni na obližnje stablo. 

Na inicijativu Dragice Žufić pozvan je veterinar da odstrani leš, ali i nakon toga opet su počeli da se pojavljuju slični slučajevi. Žufić ističe da je to postao ozbiljan problem jer se ponavlja već nekoliko meseci. 

 

 

- Ljudi tamo šetaju sa decom, sa psima i nije prijatno kada naletite na takve scene. I sama živim u Šikićima, svakodnevno sam u prirodi sa unucima i psima - rekla je Žufić. 

Kako navodi, samo je prvi leš uklonjen, dok su ostale pojele druge životinje. Počevši od prvog pronalaska u avgustu isto se ponovilo i sredinom semptembra. Upućen je imejl Mesnoj zajenici Busoler kojoj pripadaju, ali kako kaže meštanka, nije bilo odgovora. Dragica se obratila i lokalnim lovcima, međutim, oni su joj rekli da to nije lovačka praksa. 

Leševi nesrećnih životinja nastavljaju da se pojavljuju iz meseca u mesec, a krivac je i dalje nepoznat.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Index.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike