Baranin koji je pretio da će dići u vazduh banku ostaje u pritvoru: Begzić se tereti za krivično delo izazivanje panike i nereda

29.12.2021

18:51

0

Begzić se juče pojavio ispred poslovnice NLB banke u centru Bara i, tvrdeći da je naoružan, pretio eksplozivom tražeći da se obeštete "pokradeni radnici Primorke"

Baranin koji je pretio da će dići u vazduh banku ostaje u pritvoru:  Begzić se tereti za krivično delo izazivanje panike i nereda
radio slobodna evropa bar banka primork - Copyright Printscreen/Youtube/Radio slobodna Evropa

Baraninu Edinu Begziću (36), koji je u utorak pretio da će dići u vazduh NLB banku, određeno je zadržavanje do 72 sata.


Kako je saopšteno iz Osnovnog državnog tužilaštva u Baru, Begzić se tereti za krivično delo izazivanje panike i nereda, prenose podgoričke "Vijesti".

- Nakon saslušanja državni tužilac je osumnjičenom E. B. odredio zadržavanje najduže 72 sata - navode iz ODT Bar.

Begzić se juče pojavio ispred poslovnice NLB banke u centru Bara i, tvrdeći da je naoružan, pretio eksplozivom tražeći da se obeštete "pokradeni radnici Primorke".

Nakon sedmočasovne drame, Begzić, koji je sin radnika ugašenog barskog preduzeća, predao se policiji, kada se ispostavilo da je ispred poslovnice NLB banke pretio lažnim eksplozivom i lažnim pištoljem.

Načelnik Centra bezbednosti Bar Veselin Tabaš potvrdio je da Begzić juče nije bio naoružan i da kod sebe nije imao pravi eksploziv, dodaje CDM.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike