Pristalice DPS-a na ulicama Nikšića: “Izuzetan rezultat na izborima daje nam razlog za slavlje” (VIDEO)

17.03.2021

21:00

0

Autor: M.Vu

Izvor: Tanjug

Simpatizeri Demokratske partije socijalista organizovali su danas autokolonu kroz Nikšić

Foto: Printskrin/Tviter

Simpatizeri Demokratske partije socijalista organizovali su danas autokolonu kroz Nikšić, iako je gradski odbor stranke apelovao da ne bude okupljanja, javlja RTCG.

Građani sa crnogorskim zastavama i uz patriotske pesme okupili su se kod stadiona FK Sutjeska odakle su krenuli u vožnju kroz centar grada.

 

RTCG navodi da su u Nikšiću u toku preizborne kampanje masovno kršene epidemiološke mere i podseća da su se u nedelju nakon završetka glasanja pristalice koalicija “Za budućnost Nikšića” i “Mir je naša nacija” okupile kako bi proslavile izborne rezultate.

“Izuzetan rezultat na izborima daje nam razlog za slavlje”

Nikšićki odbor Demokratske partije socijalista (DPS) pozvao je građane da odustanu od auto-kolona.

– Izuzetan rezultat koji smo postigli na upravo završenim izborima, daje nam razlog za slavlje. Ipak, usled kritične epidemiološke situacije, molimo građane da ostanu kod svojih kuća i tako pokažu odgovornost prema sebi ali i prema drugima – navode iz te partije.

Ističu da je rezultat nikšićkih izbora potvrdio veliku snagu građanskih partija i želju birača da žive u evropskom gradu koji će se razvijati i unapređivati.

– Prepoznali smo tu ogromnu energiju, taj snažan potencijal Nikšićanki i NIkšićana. Sve to nas obavezuje da u budućnosti još snažnije budemo posvećeni očuvanju i jačanju svih građanskih kapaciteta našega grada – zaključuju iz DPS Nikšić.

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti