Krivokapić usred okretanja leđa Srbiji pomenuo “najviše otrovnih strela” iz pravca Beograda!

24.06.2021

17:48

0

Autor: A. B.

Na sednici nisu bili poslanici Demokratskog fronta, ali ni DPS-a, jedni zbog usvajanja tužilačkih zakona, drugi zbog usvajanja Rezolucije o Srebrenici

Zdravko Krivokapić, Tanjug/AP Photo/Risto Bozovic

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić je usred “nategnutih” odnosa sa Srbijom poručio da je spreman da razgovara sa zvaničnicima naše zemlje.

Što se tiče usvajanja Rezolucije o Srebrenici, a potom reakcije iz Beograda, on je istakao “da toliko otrovnih strela nije bilo u istoriji”.

Pročitajte još:

– Odgovarajući na slično pitanje, citirao sam Marka Miljanova, što je ocenjeno da nije diplomatsko. Marko Miljanov je kazao da ‘ako vas napadaju, nemojte odgovarati, jer ako imaju imalo obraza zastiđeće se za to što rade – poručio je poslanicima u Skupštini Crne Gore.

Na sednici nisu bili poslanici Demokratskog fronta, ali ni DPS-a. Jedni zbog usvajanja tužilačkih zakona, drugi zbog usvajanja Rezolucije o Srebrenici.

– Što je do nas, učinili smo. Sarađivali smo na nivou ministara i bukvalno ne postoji ni jedan ministar koji nije posetio Srbiju, osim premijera. A to što rade određeni srpski političari… Pokušavaju da pretvore naš prostor u večite sukobe. Zato jedini način da sve prevaziđemo jeste da budemo građanska država koja dosad to nije bila, jer da jeste, ne bi bilo takvih podela – rekao je Krivokapić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti