24SEDAM NOVI SAD Vučević: Subvencije za samozapošljavanje su snažan vetar u leđa ženama koje su snaga Novog Sada (FOTO)

09.09.2021

10:50

0

Autor: 24sedam

Danas nazdravljamo početku, a uskoro ćemo i prvim uspesima

24SEDAM NOVI SAD Vučević: Subvencije za samozapošljavanje su snažan vetar u leđa ženama koje su snaga Novog Sada (FOTO)
Copyright Printscreen/Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

U cilju podsticanja ženskog preduzetništva, sredstva u iznosu od 15. 000 .000 dinara su odobrena za 52 nezaposlene žene koje se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje, naveo je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Pročitajte još:

– Verujem u vašu marljivost i rad, i naravno borbenost jer trebalo se izboriti i sa predrasudama, kojih i dalje ima, da se ne lažemo, i sa papirologijom koja bez obzira na sve naše napore da bude što jednostavija iziskuje i vreme i trud, i sa samom sobom i onim pitanjem – da li prihvatiti rizik, šta ako ne uspem? Ali vi ste danas ovde i to pokazuje vašu hrabrost i spremnost da učinite Novi Sad boljim, da vredno radite jer uspeh neće pasti sa neba! Subvencije za samozapošljavanje su snažan vetar u leđa. Da vam pokazemo da sve vi snaga i ovog grada i ove države, da se na vas računa i ne želim da vam podilazim, ali znate vi dobro da je Srbija mnogo učinila da osnaži svoje žene, da ispliva kvalitet, bez obzira na pol, i da oni koji su bolji treba da budu ispred, napisao je Vučević na svom instagram profilu i dodao:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)

– Ja sam najponosniji kad vidim rezulate koje postižu naše novosađanke, vaše koleginice koje su pre godinu, dve, tri, bile na istom ovakvom prigodnom događaju. I nikakva kriza, ni korona, ništa nas neće sprečiti da budžet za subvencije bude sve veći, dokle god bude interesovanja i ideja. Tu smo da vas podržimo. Danas nazdravljamo početku, a uskoro ćemo i prvim uspesima.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Grada Novog Sada. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike