Kako je izgledalo snimanje Milice Đurđić, partnerke Ane Brnabić, za prestižni časopis (VIDEO)

06.12.2021

14:12

0

Milica je istakla da je uzbuđena i počastvovana što ima mogućnost da prezentuje i promoviše svoju zemlju - Srbiju

Kako je izgledalo snimanje Milice Đurđić, partnerke Ane Brnabić, za prestižni časopis (VIDEO)
depp_geozavod_19102021_0061 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Milica Đurđić, radiolog Kliničkog centra Srbije i partnerka premijerke Ane Brnabić dospela je u žižu javnosti pojavljivanjem na naslovnoj strani svetskog časopisa L'Officiel Arabia.

Kako se navodi, ona je intervju pod naslovom "Kada ima volje, ima i načina" dala u Dubaiju, gde Srbija uz 190 zemalja sveta učestvuje i promoviše svoju kulturu i umetnost na prestižnoj Svetskoj izložbi Expo 2020 Dubai. 

Milica je istakla da je uzbuđena i počastvovana što ima mogućnost da prezentuje i promoviše svoju zemlju - Srbiju.

Na pitanje ko je bio najveća inspiracija u njenom životu, Milica je odgovorila:

"Ima mnogo žena u istoriji Srbije, kao i u savremenom dobu, kojima se divim i koje me inspirišu, pogotovo u teškim trenucima. Filozof Ksenija Atanasijević, prva žena sa doktoratom u Srbiji, profesor Univerziteta u Beogradu je jedna od njih. Takođe i naša umetnica, slikarka Milena Pavlović Barili. Naučnica Gordana Vunjak Novaković, biomedicinski inženjer i profesor na Kolumbija univerzitetu. Tu je i hrabra Biljana Srbljanović, međunarodno priznati i nagrađivani dramski pisac. I sve žene, koje su živele u različita vremena i pod različim okolnostima, ali su pomerale granice za sve nas, rekla je Milica Đurđić u intervjuu za L'Officiel Arabia.

Podsetimo, Milica je već 11 godina partnerka aktuelne premijerke Srbije Ane Brnabić, a pre dve godine je na svet donela sina Igora. Retko se u javnosti pojavljuju zajedno, a predsednica vlade je jednom priznala, da kada se to i desi, zapravo je to Miličina podrška njoj pre nego želja da se javno eksponira. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike