Vulin oštro reagovao: Takvu laž može reći samo Vjosa Osmani

21.11.2021

09:29

0

Srbija je poslala testove za koronu i Prištini, pa je ničim nije uslovila, kaže Aleksandar Vulin

Vulin oštro reagovao: Takvu laž može reći samo Vjosa Osmani
Aleksandar Vulin TV Happy printscreen - Copyright TV Happy printscreen

Predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani optužila je Beograd da je uslovio pojedine afričke zemlje da ne priznaju nezavisnost Kosova tako što im je nudio ruske vakcine protiv korona virusa, u vreme kada su se suočavale sa nestašicom vakcina.

Na to je reagovao ministar policije Aleksandar Vulin.

-Srbija Aleksandra Vučića je pomogla svakom kome je u borbi sa korona virusom potrebna pomoć i nema tog pojedinca, teritorije ili države koju je uslovila. Srbija je vakcine poklanjala čitavom regionu, uključujući i Severnu Makedoniju i Crnu Goru koje su priznale lažnu državu Kosovo, i nikada nikog nije uslovila- izjavio je danas ministar policije i predsednik PS Aleksandar Vulin.

-Srbija je poslala testove za koronu i Prištini, pa je ničim nije uslovila, baš kao što je dala nesmetan prolaz vakcinama i medicinskoj opremi za Prištinu, uprkos nepotpunim i netačnim carinskim dokumentima. Hiljade Šiptara, koji zbog nesposobnosti i nezainteresovanosti vlasti u Prištini nisu mogli da se vakcinišu, dolazili su u Bujanovac, Preševo, Vranje i primali besplatne i svakom dostupne vakcine. Treba imati stomak kao Vjosa Osmani, pa moći progutati i izgovoriti o Srbiji tako veliku laž - naveo je u saopštenju Vulin.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike