Zapaljen automobil supruge Boška Ničića

29.10.2021

07:15

0

Autor: J. S. J.

Ničić je naveo da to nije prvi put i da "sam čin više govori o izvršiocu i, eventualnim, nalogodavcima nego o bilo čemu drugom"

Zapaljen automobil supruge Boška Ničića
pozar_automobil_jurija_gagarin__343721__photo_E-Stock_blank - Copyright E-Stock

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić saopštio je danas da je automobil njegove supruge, koji on koristi, zapaljen na ulazu u zgradu u kojoj žive.

Kako je preneo Glas Zaječara, to se dogodilo oko 1.30 noćas, a Ničić je naveo da to nije prvi put i da „sam čin više govori o izvršiocu i, eventualnim, nalogodavcima nego o bilo čemu drugom“.

- Jadno, bedno i nadasve neljudski čin vredan prezira i gađenja. Jedini strah mi je bio da eventualna eksplozija auta ne ugrozi stanare zgrade u kojoj živimo ali na sreću, najviše zahvaljujući ljudima iz PU Zaječar i vatrogascima, to je izbegnuto -  naglasio je on.

- Oni koji nemaju hrabrosti, a ovo nije prvi put, da sednu i razmisle ko im je kriv za ‘neostvarene snove’, višegodišnje političke krahove i ‘loš život’, pronađu nekog, sličnog sebi, da za ‘šačicu srebrnjaka’ odradi ovakve stvari. U redu, život teče dalje i spaljeni sundjeri i limovi nisu stvar koja će me, posle tridesetak godina borbe za lepšu i bogatiju Srbiju i naš Zaječar, zaustaviti i uplašiti -  istakao je on.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike