Politika sa dna kace: Đilasov kadar iz Čačka drugima drži lekcije, dok se sam skandalozno ponaša

26.10.2021

14:17

0

Autor: 24sedam

Jelesijević je najhrabriji sa "lažnih" Fejsbuk profila

Politika sa dna kace: Đilasov kadar iz Čačka drugima drži lekcije, dok se sam skandalozno ponaša
Printscreen

Đilasovi mediji su ovih dana objavili niz laži i obmana javnosti kreiranih od strane Đilasovog i Jeremićevog čačanskog aktiviste za sve i svašta - Pavla Jelesijevića. 

Čačanima poznat po problematičnom ponašanju, lutajući od stranke do stranke, skrasio se tamo gde se mržnja i podmuklost najviše cene: kod Đilasa i Jeremića čija je glavna uzdanica u Čačku. 

Iako se Jelesijević predstavlja kao borac za građanska prava, najhrabriji je sa "lažnih" Fejsbuk profila, sa kojih širi neistine protiv političkih protivnika.

Printscreen
 

Ipak, kako pokazuju neke njegove fotografije, on bi više trebalo da obrati pažnju na sopstveno ponašanje nego što napada druge.

To su ti Đilasovi kadrovi, politika i vesti - sa dna kace!

"Građanski aktivista" zadužen za incidente

Podsetimo, Jelesijević već određeno vreme izaziva incidente u Čačku, predstavljajući se kao građanski aktivista. 

On je nedavno izazvao incident prilikom posete ministarke Darije Kisić Tepavčević ustanovi "Zračak", a pre toga vređao gradonačelnika Čačka prilikom svečanosti puštanja u rad nove kotlarnice.

Koliko god se predstavljao kao “aktivista” jasno je da je Jelesijević sledbenik Dragana Đilasa koji koristi svaku priliku da napravi incident i osporava uspehe državnih i lokalnih vlasti.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi