"1. novembra stiže 30 evra, u decembru još 20": Predsednik Vučić najavio i povećanje plata i penzija

26.10.2021

12:03

0

Autor: M. M.

Predsednik Srbije se oglasio na Instagram profilu i najavio da će stopa rasta ove godine u Srbiji biti veća od 7,5 odsto"

"1. novembra stiže 30 evra, u decembru još 20": Predsednik Vučić najavio i povećanje plata i penzija
Aleksandar Vučić buducnostsrbijeav - Copyright Instagram printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se na Instagramu građanima Srbije na odličnim ekonomskim rezultatima Srbije u ovoj godini.

- Očekujem da stopa rasta ove godine u Srbiji bude veća od 7,5 posto. To znači veće plate i penzije… Hvala građanima! - napisao je Vučić.

Predsednik je objavio i video-snimak na kom govori o ekonomskim rezultatima Srbije.

 

 

-Poslednje procene koje smo napravili govore da ćemo završiti godinu sa stopom rasta od 7,5 odsto. To je više i od naših optimističnih očekivanja. Za to ste vi zaslužni jer ste vredno, marljivo radili, verovali u svoje rukovodstvo, i zato što smo napravili brojne reforme i mnogo promena koje drugi nisu želeli da učine. U skladu sa tim imaćemo veće plate i penzije. Nije lako tokom korone to uraditi i to obezbediti za to ste opet vi zaslužni. I zato hoću da kažem hvala penzionerima i svim ljudima koji su vredno i naporno radili. 1. novembra stiže 30 evra, u decembru još 20 evra za sve naše punoletne građane. Ja vam čestitam, Srbija može i mora napred još snažnije

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike