Predsednik Vučić uputio snažnu poruku narodu na KiM: Moramo da se borimo, hvala ljudima u ovim teškim danima na podršci! (VIDEO)

27.09.2021

17:10 >> 18:38

0

Autor: 24sedam

Aleksandar Vučić se oglasio na Instagramu

Predsednik Vučić uputio snažnu poruku narodu na KiM: Moramo da se borimo, hvala ljudima u ovim teškim danima na podršci! (VIDEO)
Copyright Printscreen/Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu, te u video snimku rekao da je važno "da su svi ljudi razumeli koliko je situacija teška, koliko su nam vezane ruke na Kosovu i Metohiji, ali da moramo da se borimo za svoj narod".

- Jer ako se ne borimo, onda nikada ništa nećemo moći ni da ostvarimo.

 

 

- Za sve što imamo, za napredak koji smo napravili, napravili smo ga zato što smo se borili, zato što smo pokazali da imamo dovoljno snage, dovoljno energije, znanja, vere u sebe. Za nas je strašno važno da pokazujemo uzdržanost u svakom trenutku, da težimo kompromisu, ali da pokažemo odlučnost i da se borimo za svoju državu, narod, i sve građane koje žive u ovoj zemlji.

- Hvala ljudima u ovim teškim danima na podršci, hvala našem narodu na Jarinju i na Brnjaku, Srbija je uz vas - istakao je predsednik.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike