Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu: Novaković i Pajtić sveli su se na tviter političare

01.09.2021

11:44

0

Autor: 24sedam

Bora Solunac i Bojan Pajtić ne shvataju da nismo svi isti, poručuju iz SNS

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu: Novaković i Pajtić sveli su se na tviter političare
Copyright Printscreen/Youtube, Newsmax Adria

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu se oglasio povodom prepiske dva bivša partijska druga, Borislava Novakovića i Bojana Pajtića. Njihovo saopštenje prenosimo u celosti.

– Gradski odbor Srpske napredne stranke je, zbog istinitosti informisanja građana, u obavezi da odgovori na „spontanu i ničim izazvanu“ prepisku dva bivša partijska druga, Borislava Novakovića i Bojana Pajtića. Pomenuta dvojica su, iako su napustili Demokratsku stranku, i dalje ostali deo iste pljačkaške bande koja je opustošila Srbiju posle petog oktobra 2000.e. Rastureni po brojnim strančicama i udruženjima građana oni i dalje deluju zajedno, jer je želja za povratkom na vlast, motivisana kleptomanijom, jedino što ih od 2012.g. godine interesuje. Zato ne prežu ni od čega da bi ostvarili svoje namere, pa ni od širenja neverovatne količine izmišljotina i laži po društvenim mrežama i medijima.

pročitajte još:

Dakle, tviter političari tvrde, u jeku borbe protiv pandemije korona virusa, da je koruptivni motiv razlog gradnje Kovid bolnice na Mišeluku. Bora Solunac i Bojan Pajtić ne shvataju da nismo svi isti. Nama iz Srpske napredne stranke na prvom mestu je borba za zdravlje građana, za svaki život, za svaku datu vakcinu. Za tri mandata tokom kojih su žuti lopovi opljačkali Novi Sad, Vojvodinu i Srbiju, imali su priliku da izgrade gradsku bolnicu. Zauzeti pljačkom poreskih obveznika, zaboravili su to da urade. Ipak im je zdravlje građana bilo poslednja rupa na svirali. Jedini razlozi njihovog bavljenja politikom su pohlepa i lopovluk. Srećom, pa su sada spali samo na nivo tviter političara, koji imaju toliko slobodnog vremena da jedino što u životu rade je širenje laži po društvenim mrežama, kojima može da se oduševi jedino šljam istog mentalnog sklopa.

Bora Solunac i suprug dr Bolidovski, nekadašnje neuspešne upravnice Urgentnog centra Vojvodine, Bojan Pajtić, pre dogovorene prepiske, trebali su da se obaveste o tome ko je izvođač radova na projektovanju i izgradnji Kovid bolnice na Mišeluku. Gde su umesto Ministarstva odbrane koje je nosilac projekta i firme „Energotehnika-Južna Bačka“ kao izvođača radova, videli kompaniju „Galens“? Očigledno je da ili nisu dobro savladali sva slova u školi, ili namerno žele da nanesu štetu uglednoj kompaniji kakva je „Galens“? Vidoviti Bora i Bojan u prepisci čak predviđaju i dalje planove kompanije „Galens“. Dakle, Bora Solunac je, sem sposobnosti teleportovanja iz Novog Sada u Solun i obrnuto, pokazao svoje neverovatne mađioničarske domete. Prosto je šteta što mu se u politici poverenje građana svelo na statističku grešku.

Novakoviću i Pajtiću, zarad vaše bolje informisanosti, poručujemo da će po završetku pandemije korona virusa, Kovid bolnica biti pretvorena u Gradsku, tako da će se u potpunosti rasteretiti Klinički centar Vojvodine. Gradska bolnica biće kapaciteta 600 kreveta i oko 200 kreveta za najteže pacijente i biće puštena u rad u ugovorenom roku. Reč je o klasičnim pacijentima, dok su Novaković i Pajtić pacijenti druge vrste, više za ustanove zatvorenog tipa.
Na kraju, Gradski odbor Srpske napredne stranke, povodom komentara na pojavljivanje lažnog profila na Fejsbuku gradonačelnika Miloša Vučevića , poručuje Bojanu Pajtiću da Novosađani i Vojvođani dobro pamte (ne)dela ovog stručnjaka za bahanalije sa momcima i osvedočenog lopova. Razvojna banka Vojvodine, dvorac Heterled, krađe iz Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine samo su deo onoga po čemu će biti upamćen. Sramota za jednog univerzitetskog profesora – saopštio je Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike