Mandić: Prošlo je vreme da se Srbijom šetaju crnogorski državljani sa pištoljem za pasom!

11.09.2021

18:24 >> 18:26

0

Autor: 24sedam

Srpski policajci su sinoć u Beogradu zaustavili automobil državljana Crne Gore, a prilikom legitimisanja ispostavilo se da je reč o sinu premijera Zdravka Kr

Mandić: Prošlo je vreme da se Srbijom šetaju crnogorski državljani sa pištoljem za pasom!
Copyright Vlada Mandić / ATAImages

Funkcioner SNS-a i proslavljeni rukometaš Vladimir Mandić oglasio se povodom policijske akcije koju su sproveli pripadnici MUP-a Srbije, nad sinom premijera Crne Gore, Zdravka Krivokapića, radi rutinske kontrole zbog prijave da je naoružan.

– Srbija danas nije Srbija 90-tih godina kada je bilo ko mogao da se sa pistoljem za pasom šeta gradom, kafanama i ulicama. Srbija danas nije poligon za lečenje ničijih kompleksa niti frustracija. Ne moze se šetati gradom sa pištoljem za pojasom a da te policija ne legitimiše – rekao je on.

Pročitajte još:

I dodao da se sav kriminal godinama i decenijama prebacao iz Crne Gore u Srbiju i logično je da srpske bezbednosne službe preventivno moraju delovati.

– Nikome na čelu ne piše čiji je sin, kojoj kriminalnoj bandi pripada ili je možda akademski građanin. Ali isto tako se niko ne pita šta će neki u streljanama da vežbaju gađanje umjesto da sede u društvu akademika i intelektualaca. I da, Srbija odavno nije džak za udaranje iz Crne Gore i neće više nikada biti. Svako je dobrodošao, ali bez pištolja za pasom – zaključio je on.

Podsetimo, srpski policajci su sinoć u Beogradu zaustavili automobil državljana Crne Gore, a prilikom legitimisanja ispostavilo se da je reč o sinu premijera Zdravka Krivokapića.

Ubrzo su podgoričke “Vijesti” objavile da je porodica Zdravka Krivokapića, premijera Crne Gore, odlučila da napusti Srbiju zbog navodnog incidenta sa srpskom policijom. Dok su iz MUP Srbije, međutim, naveli da je “policija i u ovom slučaju postupala profesionalno i u skladu sa zakonom obavila sve neophodne provere uz puno poštovanje dostojanstva vozača i putnika u vozilu”.

Apsolutno su lažni navodi koji su se pojavili u pojedinim crnogorskim medijima da je srpska policija navodno maltretirala sina crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Pročitajte još:

– Naime, prilikom zaustavljanja i kontrole vozila sa civilnim crnogorskim registarskim oznakama u kome su se nalazili M. K., sin crnogorskog premijera, i B. D., član njegovog obezbeđenja, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su postupali profesionalno, u skladu sa zakonom i procedurama uz uvažavanje njihovog ličnog dostojanstva – dodaje se u saopštenju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike