Šapić novi potpredsednik GO SNS! "Nova širina i energija stranke"

29.05.2021

10:54 >> 11:01

0

Dobrodošlicu Šapiću je poželeo Miloš Vučević

Šapić novi potpredsednik GO SNS! "Nova širina i energija stranke"
Copyright 24sedam

U Kombank dvorani održana je Sednica Glavnog odbora SNS, na kojoj je SPAS Aleksandra Šapića formalno postao deo te stranke.

Nakon sednice, usledile su i izjave aktera, te se prvi novinarima obratio Miloš Vučević koji je istakao da je  Aleksandar Šapić izabran za potpredsednika GO stranke

– SNS je time dobio novu snagu i energiju i pokazala širinu i odgovornost sa ovim odlukama, kao i da SNS nema problem da prihvati sve koji žele da se uključe u tim koji treba da osnaži i povede Srbiju u pravcu napretka, ekonomskog i svakog drugog – rekao je Vučević novinarima.

Izrazio je uverenje da će građanima moći da pokažu zašto su doneli odluku o ujedinjenju SNS i SPAS i kakav će kvalitet doneti.

– Šapić i ja se znamo iz nekog ranijeg perioda i srećan sam što je danas sa nama. Želim dobrodošlicu njemu i njegovim kolegama, i čestitam na izboru za potpredsednika GO SNS – rekao je Vučević.

Kako je rekao sada već član i potpredsednik GO SNS Aleksandar Šapić, uvek morate da se menjate.

– Ako želite da donosite napredak, stalno moramo da se menjamo, pritom ne zaboravljajući zbog čega smo svi ovde, zbog građana, zbog zemlje… Pokušaću da opravdam poverenje svojim radom, i verujem da će građani od toga osetiti korist – naveo je Šapić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike