Dačić o ujedinjenju SNS i SPAS: Želimo im puno sreće

31.05.2021

09:29 >> 09:11

0

Kada je reč o modalitetima saradnje, naveo je da SPS i SNS neće ići ka stvaranju jedne partije jer bi to, kako je rekao, bilo veoma komplikovano i teško

Dačić o ujedinjenju SNS i SPAS: Želimo im puno sreće
Copyright Ivica Dačić, Tanjug/Jadranka Ilić

 

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić pozdravio je danas ujedinjenje SNS sa SPAS-om Aleksandra Šapića, navodeći da su to unutrašnje stvari SNS i pitanje jačanja političke scene. “To je nešto što nema nikakve veze sa odnosima na relaciji SPS-SNS, ali želimo puno sreće i zajednički uspeh u Beogradu i uopšte na izborima u celoj Srbiji”, rekao je Dačić gostujući na Pinku.

Kada je reč o modalitetima saradnje, naveo je da SPS i SNS neće ići ka stvaranju jedne partije jer bi to, kako je rekao, bilo veoma komplikovano i teško.

-To nam nije sada u planu kada je reč o odnosima sa Aleksandrom Vučićem, već nam je u planu da svi zajedno podignemo zajedničku političku vrednost sa kojom izlazimo na izbore i da tako ostvarimo pobedu na svim izborima u sledećoj godini -rekao je Dačić.

Naveo je da je i predsednik Vučić rekao da modaliteti saradnje nisu ujedinjenje u jednu partiju, već da svako jača svoj identitet i time “povećavamo našu ukupnu zajedničku vrednost”.

Pročitajte još

-Kakvi će biti modaliteti te saradnje, zavisiće i od opšte političke situacije- rekao je Dačić.

Dodao je da je siguran da će mnogi faktori uticati na to da se mnoge stranke iz opozicije ujedinjuju pred predstojeće izbore, bez obzira na to što sada govore drugačije i što neki od njih pričaju jedni protiv drugih.

U suboru je u Kombank dvorani održana Sednica Glavnog odbora SNS, na kojoj je SPAS Aleksandra Šapića formalno postao deo te stranke.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike