Bora Čorba o presudi Ratku Mladiću: U mom spotu je jasno šta mislim o Tribunalu!

08.06.2021

14:37 >> 14:38

0

Roker je za 24sedam kratko poručio da ga politika više ne interesuje, ali ipak nije mogao do kraja da se suzdrži

Bora Čorba o presudi Ratku Mladiću: U mom spotu je jasno šta mislim o Tribunalu!
Copyright Bora Đorđević ATAImages/Antonio Ahel

Generalu i glavnom komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću, izrečena je danas drugostepena presuda u Haškom tribunalu, po kojoj je osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

Iako se u pritvoru nalazi već deset godina, javnost se uzburkala današnjom odlukom Tribunala, a to je za 24sedam kratko komentarisao i roker Bora Đorđević. Iako je delovalo da nije mnogo iznenađen, kategorično tvrdi da ga ove teme više ne zanimaju. Međutim, kroz svoje pesme uvek je izražavao i  političko-društvene stavove, pa je to i bio odgovor na vest o Mladiću.

pročitajte još

– Ne bavim se politikom. Mogu samo da vam kažem da pogledate spot “Riblje Čorbe” za pesmu “Daj mi lovu”, u kome se jasno vidi moj odnos prema Haškom tribunalu (pi*am u čuvenu fontanu ispred suda) – rekao je Đorđević u svom stilu.

Podsetimo, policija Srbije je 2011. godine, nakon 15 godina skrivanja, uhapsila Ratka Mladića, komandanta vojske bosanskih Srba za vreme rata u BiH, kojeg je Haški tribunal optužio za genocid i zločine protiv čovečnosti zbog masakra nad 8.000 Bošnjaka u Srebrenici 1995. godine, opsade Sarajeva i drugih zločina širom BiH.

Spot za pesmu “Daj mi lovu”, možete pogledati u video snimku ispod.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike