"Vrhovni komandante, čekamo te": Srbi sa KiM poslali poruku Vučiću, čitav sever jutros osvanuo oblepljen plakatima (FOTO/VIDEO)

30.06.2024

09:56

0

Plakati su izlepljeni u sve četiri opštine na Severu – Leposaviću, Severnoj Mitrovici, Zubinom Potoku i Zvečanu

"Vrhovni komandante, čekamo te": Srbi sa KiM poslali poruku Vučiću, čitav sever jutros osvanuo oblepljen plakatima (FOTO/VIDEO)
Copyright Printskrin/Youtube/Kosovo Online

Ceo sever Kosova i Metohije jutros je osvanuo oblepljen plakatima sa slikom predsednika Aleksandra Vučića na kojima je ćirilicom ispisana jasna poruka "Vrhovni komandante, čekamo te"!

Naime, na plakatima je slika predsednika Vučića pored stroja Vojske Srbije, koju prati poruka:

"Vrhovni komandante čekamo te".

Srbi sa Kosova i Metohije od Leposavića, Kosovske Mitrovice, Zvečana i Zubinog Potoka ovim su poslali poruku predsedniku Srbije da više ne mogu da trpe Kurtijev teror koji je svakog dana sve gori i gori da očekuju pomoć, ali i posetu svog jedinog predsednika Aleksandra Vučića.

Printskrin/Youtube/Kosovo Online
 

Čim se naš narod sa KiM na ovaj način obratio Vučiću, to pokazuje koliko im je situacija i život pod Kurtijevim zulumom neizdrživ.

Plakati su izlepljeni u sve četiri opštine na Severu – Leposaviću, Severnoj Mitrovici, Zubinom Potoku i Zvečanu, na zgradama, kućama, lokalima, javnim površinama, pa čak i na spomeniku kralju Milutinu...

Predsednik Srbije je po Ustavu Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike