Sramno! Novinar Šolakove televizije najviše voli Vidovdan kad su uhapsili Miloševića (FOTO)

28.06.2024

15:45

0

Umesto da se opozicija i njihovi sledbenici stide što će u istoriji biti upamćeni kao jedina vlast koja je predala svog predsednika, i to na jedan od najvećih srpskih praznika Vidovdan, oni se time diče

Sramno! Novinar Šolakove televizije najviše voli Vidovdan kad su uhapsili Miloševića (FOTO)
Željko Veljković - Copyright Printscreen/X

Taman kada se pomisli da ne može dalje, tajkunski mediji i njihovi novinari ponovo dotaknu dno.

Ovog puta je novinar opozicione Nove S Željko Veljković podelio snimke hapšenja bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića i poručio da je za njega "to najlepši od svih Vidovdana".

Printscreen/X
 

Umesto da se opozicija i njihovi sledbenici  stide što će u istoriji biti upamćeni kao jedina vlast koja je predala svog predsednika, i to na jedan od najvećih srpskih praznika Vidovdan, oni se time diče.

Naime, on je na mreži "X" podelio vest još jedne tajkunske medijske kuće, N1 koja je objavila kako pokret "Bravo" traži zabranu palenja lomača u Novom Sadu na Badnji dan. Šolakov novinar je na to ostavio sraman komentar, vređajući Novosađane, ali i sve građane Srbije.

- Sad kad dreknu pravoslavolibani, da je to naša tradicija. A lomače realno pale zadnjih 5-6 godina, tri prsta podižu otkad prvi put videli Vuka Draškovića, spojili ih u poziciju za soljenje otkad je izmišljena Danica Crnogorčević, za Božić čuli 1989. a do 1987. mislili da je Sveti Sava dobio ime po Savi Kovačeviću. Amilj - napisao je bez imalo srama Veljković.

Inače, Veljković je poznat po antisrpskim stavovima, a jedan od većih skandala u kojima je bio glavni akter jeste kada je  poručio Novosađanima koji pale badnjak da su pravoslavni talibani.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike