Đurić: Borba protiv organizovanog kriminala jedan od prioriteta politike Srbije i Vučića

15.06.2024

22:42

0

On je rekao da danas u Srbiji institucije rade svoj posao i imaju svu podršku države da ga obavljaju dosledno, bez pritisaka

Đurić: Borba protiv organizovanog kriminala jedan od prioriteta politike Srbije i Vučića
Copyright Tanjug/Ministarstvo spoljnih poslova

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić poručio je večeras da su zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji dobile vetar u leđa i snažnu podršku da se obračunaju sa kriminalom i korupcijom.

- Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić - naveo je Đurić.

On je rekao da danas u Srbiji institucije rade svoj posao i imaju svu podršku države da ga obavljaju dosledno, bez pritisaka, tako da nema izuzetih od zakona, navodi se u saopštenju SNS.

Tanjug/Ministarstvo spoljnih poslova
 

Kada to znaju, jedina nada kriminalaca i ubica je da se obruše na onoga ko je stub te borbe, napadnu njega i njegovu porodicu, misleći da će se predsednik Vučić uplašiti i povući.

- Ali, moraju da znaju da, koliko god misle da su moćni, neće nas uplašii. Borba protiv organizovanog kriminala i korupcije jedan je od prioriteta politike Srbije i predsednika Vučića i to se neće promeniti, ma koliko mu pretili i ma koliko se trudili da ga sruše i oslabe državu. To nam svima samo daje još veću želju i snagu da u toj borbi istrajemo - naveo je Đurić.

Predsednika Vučića i celu državu ovakvi napadi čine još jačim i odvažnijim u sprovođenju svoje politike i samo su još jedna potvrda da radimo pravu stvar, zaključio je Đurić.

Podgoričke "Vijesti" danas su objavile da su šef kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik iz policije Ljubo Milović, kako se vidi iz transkripta sa Skaj aplikacije, brinuli da li srpski tužioci imaju dokaze protiv njihovih plaćenika iz Beograda Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, pa u tom kontekstu konstatuju da su oni uhapšeni samo zato jer se predsednik Srbije Aleksandar Vučić uplašio za sebe i svoju porodicu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike