Kompilacija jada i bede: Ovako antisrpski opozicionari pljuju Svesrpski sabor i najstrašnije vređaju sopstveni narod! (FOTO)

08.06.2024

17:11

0

Sramni napadi na Svesrpski sabor od strane antisrpskih opoziciona

Kompilacija jada i bede: Ovako antisrpski opozicionari pljuju Svesrpski sabor i najstrašnije vređaju sopstveni narod! (FOTO)
Ilustracija - Copyright Tanjug/Twitter

Srbija i Republika Srpska danas ponosno obeležavaju Prvi svesrpski sabor, a za to vreme antisrpski opozicionari ne prestaju da pokazuju koliko mrze svoju zemlju i svoj narod.

Oni na društvenim mrežama nisu časili ni časa, te su od jutra našli vremena da omaložavaju sve srpsko. Tako je jedan od opozicionih nepomenika svoj gnev ispoljio na sve one koji se raduju i sa ponosom prisustvuju Prvom svesprskom saboru. 

 Svesrpski sabor je jedna tužna predstava za mentalnu sirotinju koja bi trebalo da udahne malo duha u ispumpanu lešinu ove nacije - napisao je ovaj nesrećnik. 

Jedan od, ne toliko kreativnih zabludelih opozicionara, u svom bezuspešnom pokušaju da bude duhovit, našao je za shodno da vređa sve one koji su odlučili da prisustvuju saboru i tako pokažu ljubav prema svom narodu.

- Svesrpski sabor kao da zivimo u 15-om veku samo saboruje mafija umesto vitezova - napisao je bezumnik koji se krije iza lažnog imena. 

 

 

U ovom naletu besa i mržnje prema srpskom narodu nije izostao i pajtos Marinike Tepić, Saša Magazinović. On je nastavio sa svojim dokazivanjem da je jedan od najvećih srbomrzaca, pa nakon iskazivanja želje za priznavanjem nezavisnog tzv. Kosova, udario je direktno na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika.  

-Danas će na "svesrpskom saboru" (jer bi samo "srpski sabor" valjda bio nedovoljno srpski) Aleksandar Vučić i Milorad Dodik govoriti o ugroženosti, nužnom jedinstvu, otporu, negirati genocid u Srebrenici, osporavati prijem Kosova u Vijeće Evrope, ponavljati da je Kosovo Srbija. I tako u krug. Isti je to Dodik koji je 1996. govoreći o Haškom Tribunalu i Karadžiću i Mladiću izjavio: "Neka sud utvrdi da li su krivi ili ne, a ne da svoju odgovornost svaljuju na leđa cijelog srpskog naroda. Krivica je individualna stvar, pa neka svako ispašta zbog zločina koje je počinio." Isti je to Dodik koji je 2007. govorio "Bio je genocid u Srebrenici. To je presudio sud u Hagu i to je nesporna pravna činjenica." Isti je to Vučić koji je u maju prošle godine dogovorio Ohridski sporazum u kojem jasno stoji da se Srbija "neće protiviti članstvu Kosova ni u jednoj međunarodnoj organizaciji". Isti Dodik i Vučić će (sve)srpski sabor zatvoriti (svesrpskim)vatrometom, osjećati zadovoljstvo jer su još jednom bar na kratko svoje poraze maskirali u pobjede, a onda se u mraku vratiti u realnost koju čine činjenice i istine koje postoje bez obzira šta oni o tome imaju reći. - napisao je Magazinović.

 

 

Bilo je i onih koji ne znaju ni šta je Prvi svesrpski sabor, ali to ih ne sprečava da govore pogrdno o njemu.

- Šta je to svesrpski sabor? Evo ja kao srbin, i da me zovu, neću doći. Neće ni moji prijatelji. Kako to može da bude svesrpski sabor? Sabor šljama i lešinara, onih koji su nas doveli u ovo zlo koje živimo! - napisao je ovaj drugosrbijanac koji je vidno "dobro informisan". 

 

 

Naravno, na omiljenoj platformi opozicije, na društvenoj mreži "X" ima i onih kojima su uvek i za sve krivi oni koji su deo vladajuće stranke.

- Svesrpski sabor na kome prisustvuju samo ONI! - glasi objava ovog dezinformatora

 

 

Jedan od ovakvih, nije se ustručavao da direktno udari na srpski narod i žigoše nas kao onaj narod koji mrži sve druge.

- Svesrpski sabor,srpski svet (velika srbija) ili svi Srbi u jednoj državi temelji se na marznji. Mržnja prema svima drugima koji nisu Srbi(manjine) i povremeno prema svojima(Srbi) koji ne misle kao oni. Verujem da danas manjinske zajednice u Srbiji imaju poseban osećaj. - napisao je ovaj srbomrzac. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike