Hejterska opozicija ne prestaje da vređa celokupni srpski narod: Zbog Svesrpskog sabora ismevaju žrtve Oluje! (FOTO)

07.06.2024

15:40

0

Aludirajući na jedno od najvećih srpskih tragedija za srpski narod, Đilasov hejter je uz naslov iz novina: "Sutrašnji veliki sabor pokazaće slogu srpskog naroda" napisao "Je l' na traktorima dolaze ???"

Hejterska opozicija ne prestaje da vređa celokupni srpski narod: Zbog Svesrpskog sabora ismevaju žrtve Oluje! (FOTO)
Copyright ATA Images

Hejterska opozicija ne prestaje da vređa celokupni srpski narod i to samo zbog Svesrpskog sabora koji se održava sutra.

Po ugledu na njihovog šefa, tajkunskog diletanta Dragana Đilasa hejteri na društvenim mrežama organizovano vređaju srpski narod, a svakako najodvratniji objavljen je na društvenoj mreži "X" od strane korisnika Srđana Prekovića. 

Aludirajući na jedno od najvećih srpskih tragedija za srpski narod, Preković je uz naslov iz novina: "Sutrašnji veliki sabor pokazaće slogu srpskog naroda" napisao "Je l' na traktorima dolaze ???". 

ATA Images
 

Tako je Đilasov hejter nastavio kampanju protiv Srbije, a ono što posebno uznemirava je činjenica da je prva asocijacija na traktore strašno stradanje Srba tokom zločinačke akcije Oluja od strane Hrvata. 

Đilas je u intervju koji je dao za tajkunsku Novu ponovo pokušao da unizi predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, a tako i ceo srpski narod. 

Celu izjavu Đilasa o vređanju sopstvenog naroda pročitajte u zasebnom tekstu.

Podsetimo, Svesrpski sabor biće održan sutra u Beogradu. Očekuje se veliki broj posetilaca, a osmišljen je raznovrsan i kvalitetan kulturno-umetnički program.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike