Pokret socijalista Novi Sad: Novosađani odbili da budu topovsko meso u šarenoj revoluciji koja je trebalo da krene iz Novog Sada

03.06.2024

20:42

0

Pokret socijalista čestita i saborcima iz SNS-a i zahvaljuje na velikom i uspešnom zajedničkom radu na ovim izborima

Pokret socijalista Novi Sad: Novosađani odbili da budu topovsko meso u šarenoj revoluciji koja je trebalo da krene iz Novog Sada
Copyright Foto: nsuživo

Pokret socijalista Novog Sada čestita svim sugrađanima koji su juče odbili da budu topovsko meso u šarenoj revoluciji koja je trebalo da krene iz našeg grada.

Građani su prepoznali da je opozicija ujedinjena samo u mržnji prema Aleksandru Vučiću i Aleksandru Vulinu i da nema ni program ni ideologiju ni naciju nego glad za gradskim novcem i želju za ličnom i krvnom osvetom zbog gubitka pučističke vlasti.

Nažalost, Novi Sad je juče svedočio nezapamćenom nasilju i nadamo se da će tužilaštvo krivično procesuirati vođe i učesnike jučerašnjeg pogroma, a da će druge bezbednosne grane sistema proveriti ko je zaista stajao iza toga.

Pokret socijalista čestita i našim saborcima iz SNS-a i zahvaljujemo na velikom i uspešnom zajedničkom radu na ovim izborima. Zajedno sa SNS borićemo se za dobrobit Novog Sada, i kao što je naš osnivač Aleksandar Vulin rekao, nećemo nikada dozvoliti da gradom vladaju ustaše, poručio je Gradski odbor Pokreta socijalista Novi Sad.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike