Promoteri sramne rezolucije ne mogu da oproste Vučiću što je u UN celom svetu objasnio istinu! Smeta im i naše hvala prijateljima

27.05.2024

10:03

0

Ovime su samo pokazali koliko ih boli propali pokušaj da Srbiju i Srbe proglase za genocidne

Promoteri sramne rezolucije ne mogu da oproste Vučiću što je u UN celom svetu objasnio istinu! Smeta im i naše hvala prijateljima
Copyright TANJUG VIDEO Printscreen/slobodna-bosna.ba

Shvatajući da većina nije na njihovoj strani, te da sramna rezolucija o Srebrenici nije dobila očekivanu podršku, njeni promoteri ne mogu da oproste predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću to što je celom svetu objasnio istinu koja ih boli, pa su se sada ostrvili na to što su sinoć na Kuli Beograd bila ispisana imena 106 zemalja koje nisu glasale za sramnu rezoluciju, čime su pokazale da su iskreni prijatelji Republike Srbije, da su na strani pravde i zakona, te da nisu podložni uticajima.

Islamistička Slobodna Bosna objavila je tekst pod naslovom "Vučićevo dno dna: Na kuli "Beograd" osvanuo popis država koje nisu glasale za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici..."

Printscreen/slobodna-bosna.ba
 

 

Ovime su samo pokazali koliko ih boli propali pokušaj da Srbiju i Srbe proglase za genocidne i da ne mogu da podnesu da je Aleksandar Vučić govorom u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija celom svetu pokazao šta je istina. 

Ne mogu da oproste Vučiću ni ponosnu zastavu Srbije i imena naših prijatelja na kuli Beograd, ne mogu da prihvate činjenicu da je dve trećine sveta uz nas! Ne mogu da prebole to što se Srbija svakog dana razvija i ekonomski uzdiže. Svi dobro znaju da bi sve dali da se ova kula nalazi u Sarajevu, a ne u glavnom gradu Srbije - Beogradu.

Podsetimo, na Generlnoj skupštini UN, 84 zemlje su glasale za rezoluciju, 19 je bilo protiv, 68 uzdržane, dok je ostatak napustio salu, čime su jasno stavili do znanja da ne žele da glasaju za rezoluciju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike