Fantastičan govor premijera Vučevića: Nema povlačenja i predaje pred gorima od sebe, budućnost je u vašim rukama! (FOTO)

19.05.2024

14:05

0

Obraćanje premijera Srbije okupljenima u Spensu

Fantastičan govor premijera Vučevića: Nema povlačenja i predaje pred gorima od sebe, budućnost je u vašim rukama! (FOTO)
Miloš Vučević - Copyright Tanjug/Video

Izborna lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" održava miting u Novom Sadu, uz prisustvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Tom prilikom prisutnima se obratio premijer Srbije i predsednik SNS Miloš Vučević

- Prethodnih dana i nedelja deo javnosti se bavio time koja stranka izlazi, a ko bojkotuje izbore, a onda negde preda listu, negde predaju listu koja ne ispunjava uslove. Da im malo olakšamo, naša lista predvođenja predsednikom Republike izlazi na izbore u svim gradovima i opštinama i siguran sam da će doneti pobedu. Pobeda nije najvažnija, ta pobeda u svakom gradu i opštini je samo početak i uvodni deo onog što nas čeka narednih godina. Jedino merilo uspeha i sistem vrednosti koji priznajemo je šta smo uradili, koliko smo problema rešili, to mora da bude ideja vodilja za sve liste u svakom gradu koja nosi ime "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" - rekao je Vučević i dodao: 

Tanjug/Video
 

- Niste mogli čuti nijedan program, ni cilj osim da će da ruše, da zabrane, da proteraju, da otmu, kazne, uhapse i da mrze Aleksandra Vučića. To im je jedini plan i sve ih je objedinila želja da se bogate na grbači naroda. To što smo mi radili, radili smo da bi ljudi bolje živeli. Radili i gradili mostove da bi vi bolje živeli, da brže putujete. Zato gradimo mostove. Za mene kao prvog među jednakima, ovi izbori gde će 2/3 građana glasati jesu lokalni ali su i jedinstvena prilika da ako pobegu ostvari naš pokret to bude vetar u jedra, snažna podrška predsedniku Vučiću u njegovoj teškoj borbi za nacionalne interese i zaštitu i odbranu dostojanstva našeg naroda. Svi na izbore 2. juna, nema predaje i nema povlačenja pred gorima od sebe! Zato broj 1, 2. jun! Budućnost je u vašim rukama! - zaključio je premijer. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike