Uzalud koalicija Jovanovića, Čanka i Brajana Brkovića: Vukadinović priznao da Vučić pobeđuje u Beogradu, Novom Sadu i Nišu! (VIDEO)

17.05.2024

10:55

0

Priznao da opozicija nema šanse u Beogradu, Novom Sadu, Nišu

Uzalud  koalicija Jovanovića, Čanka i Brajana Brkovića: Vukadinović priznao da Vučić pobeđuje u Beogradu, Novom Sadu i Nišu! (VIDEO)
Brajan Brković i Miloš Jovanović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Opozicioni analitičar Đorđe Vukadinović priznao je da opozicija nema nikakve šanse na predstojećim izborima.

Prilikom gostovanja na opozicionoj televiziji Vukadinović je istakao da će lista koja nosi ime predsednika Srbije Aleksandra Vučića odneti ubedljivu pobedu u Beogradu. 

- Što se tiče Beograda, vladajuća koalicija dobija više od 50%!  Jeste, to je po nama tako! Kome milo, kome krivo... - rekao je on. 

 

 

Potom se osvrnuo i na Novi Sad, ističući da je Srpska napredna stranka i u ovoj gradu favorit. 

- SNS je favorit i u Novom Sadu! Prema istraživanjima koje smo ranije radili, SNS je imao blizu 40% a sa SPS-om blizu 50%! Odmah da Vam kažem, apsolutni favorit je SNS i bila bi senzacija da SNS ne pobedi u Novom Sadu! - rekao je Vukadinović. 

 

 

Kako je istakao, ista situacija je i u Nišu.

- Posebna je priča u Nišu. SNS je imao problem sa gradonačelnicom Niša. Mi smo u istoj anketi pitali građane Niša za koga bi glasali i 25% njih se izjasnilo za listu SNS koju predvodi Dragana Sotirovski. Na sledećem pitanju smo skinuli nju sa imena liste i podrška je otišla na 40% i to sâm SNS, pa dodajte SPS i ostale... Vučić je to pratio u istraživanjima i zato Dragane Sotirovski nema na listi, nestala je! - zaključio je Vukadinović. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike