Streljali bi sve ako bi bili na vlasti! Ne mogu da podnesu drugo mišljenje, pa bi da primenjuju nasilje

17.05.2024

08:11

0

Diskusiju je započeo Đorđe Vukadinović koji je izrazio svoj stav da bi trebalo razmisliti da li postoje uslovi za održavanje izbora 2. juna.

Streljali bi sve ako bi bili na vlasti! Ne mogu da podnesu drugo mišljenje, pa bi da primenjuju nasilje
Copyright Nikola Novakovic/ATAImages

Zanimljiva konverzacija odvijala se na društvenoj mreži Iks između Bojana Pajtića i Đorđa Vukadinovića, u kojoj je Pajtić, između ostalog, konstatovao da ukoliko bi predstavnici opozicionih partija zbog različitog mišljenja "streljali da su vlast i", ukazavši da ne mogu da podnesu drugo mišljenje.

Diskusiju je započeo Đorđe Vukadinović koji je izrazio svoj stav da bi trebalo razmisliti da li postoje uslovi za održavanje izbora 2. juna.

- Ako profesor Tanasije Marinković, Miško Jovanov, Bojan Pajtić, član pravnog tima SNP Sofija Mandić, članovi Proglasa Miodrag Majić i Gojko Božović, te Slobodan Prvanović, Igor Avžner i moja malenkost - svi različiti, i svi kažu da nema uslova za izbore 2. juna razmislite barem.

Foto: Printscreen
 

Na to se Pajtić nadovezao:

- Ne postoji to "različiti" više. Ako zameriš išta - odmah na nož, iako si ih n puta do tada podržao i politički su ti bliski. Ja se usudih da primet dilentatizam oko predaje lista i odmah odbih "ae bre sjašite" od visokog funkicionera ZLF, a lajkovali drugi funkcioneri ZLF i PSG -kazao je Pajtić.

Foto: Printscreen
 

Vukadinović je rekao da je to tipično za domaću političku scenu.

- Sad tek videh kako su vas "počastili". I to samo zato što ste im se zamerili u ovoj jednoj stvari - kazao je Vukadinović Pajtiću.

- Bukvalno ništa drugo nisam komentarisao, a i ono napisah ne kao incijalni tvit, nego kao rekaciju na tvit Baneta Kuzmanovića, koji je preneo šta se dogodilo sa listama. U šoku to nazvah dilentatizmom, dva portala prenela i šlus. Nadrealna reakcija. Streljali bi da su vlast... - rekao je Pajtić.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike