Vučinić: Novosađani neće Frankenštajn koaliciju, Miloša Francuza, Boru Novakovića, Brajana Brkovića, Dinka Gruhonjića

16.05.2024

20:04

0

Srpska napredna stranka se bori za ljude. Za njihov prosperitet. Za napredak Novog Sada, poručila je Vučinić

Vučinić: Novosađani neće Frankenštajn koaliciju, Miloša Francuza, Boru Novakovića, Brajana Brkovića, Dinka Gruhonjića
Copyright Dnevnik.rs

Dina Vučinić, član Izvršnog veća Srpske napredne stranke, reagovala je na ponašanje opozicionih stranaka u javnosti, a njeno saopštenje prenosimo u celosti:

Danas smo dobili jasnu i očiglednu potvrdu zašto stranke okupljene u takozvanu Frankenštajn koaliciju pričaju o biračkim spiskovima i procedurama – njih Novosađani neće. Više ima stranaka i lidera u toj koaliciji, nego građana koji su se danas okupili na njihovom mitingu u Katoličkoj porti.

Novosađani neće Miloša Jovanovića - Francuza, Brajana Brkovića, Boru Novakovića, niti njihovog kandidata za gradonačelnika Dinka Gruhonjića.

To je politika uništavanja. To je politika povratka u prošlost. U vreme zatvorenih fabrika. Optuštanja ljudi. Nemaštine. Otimačine. Kad su bili vlast, a bili su dugih 12 godina, prodali su sve pored čega su prošli. Nisu prodali samo Gradsku kuću, a da im se ukazala prilika i nju bi unovčili.

Dnevnik.rs
 

Njima je narod neprijatelj. Njima su građani smetnja, a ne saveznik. Oni se politikom ne bave da građanima bude bolje, nego da zadovolje svoje pokvarene ambicije. Oni politiku vide kao pogodno sredstvo da se obogate i zato su napravili sataraš koaliciju koju su građani prezreli. Novosađanima je jasno da politika koja se zasniva na rušenju crkava i njihovom pretvaranju u pabove, na zabrani gradnje mostova, progonu investitora i zabrani otvaranja fabrika ne donosi ništa dobro. Novosađani znaju da bi se Novi Sad sa Dinkom, Borom, Milošem Jovanovićem i Brajanom Brkovićem preko noći vratio u vreme zakatančenih firmi i poniženih ljudi.

I zato niko ne dolazi na njihove mitinge. I zato niko ne glasa za njih. I zato niko neće glasati za njih.

Srpska napredna stranka se bori za ljude. Za njihov prosperitet. Za napredak Novog Sada. Za nova tri mosta. Za nove fabrike. Za nove bulevare, škole, vrtiće. Za nova radna mesta. Srpska napredna stranka se bori za Novi Sad sutra. Za Novi Sad budućnosti!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike