Imaš li ti, čoveče, stida i srama: NATO opozicionar Nedeljkov u Bundestagu opanjkavao Srbiju, onako kako ni Aljbin Kurti ne bi! (VIDEO)

16.05.2024

14:35

0

Sramotna kampanja protiv sopstvene zemlje i užasan govor NATO opozicionara iz Srbije u Bundestagu

Imaš li ti, čoveče, stida i srama: NATO opozicionar Nedeljkov u Bundestagu opanjkavao Srbiju, onako kako ni Aljbin Kurti ne bi! (VIDEO)
Raša Nedeljkov - Copyright Milos Tesic/ATAImages

Sramotno opanjkavanje Srbije dogodilo se prilikom boravka opozicionog pronato aktiviste, Raše Nedeljkova u nemačkom Bundestagu.

Nedeljkov, koji jedan od glavnih ideologa NATO opozicije, održao je sraman, antisrpski govor u nemačkom Bundestagu. 

On se, da stvar bude bizarna, zahvaljivao Nemcima što pritiskaju Srbiju i žalio se što je u Srbiji opala podrška članstvu u NATO paktu. Nedeljkov je za Srebrenicu rekao da je "genocid", pljuvao je žestoko Rusiju i Kinu i tražio je da Srbija momentalno prekine sve veze sa tim državama.

Nedeljkov je čak napao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i aktuelnu vlast zbog toga što se grčevito bore za Kosovu i Metohiju jer, kako je rekao, time "ulivaju strah građanima"?!. Osim toga, Nedeljkov je naveo i da je "mit da je Kosovo važnije od EU", da su pritisci Zapada "izmišljotine" i na kraju je, verovali ili ne, zatražio pomoć Nemaca i zahtevao i od njih da se bore "protiv tog mita i toksične ideologije"?!

- Srbija dezinformacijama destabilizuje ceo region i lažno predstavlja srpski narod kao žrtvu - rekao je antisrpski agitpropovac Nedeljkov.

Ukoliko ne verujete da neko može ovoliko užasno da pljuje sopstvenu državu i narod kada ode u inostranstvo, pogledajte video ispod i uverite se u tužnu stvarnost da ima i takvih ljudi koji su spremni na sve, pa i na najgnusniju kampanju protiv svoje zemlje. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike