OO SNS Novi Beograd najoštrije osudio pretnje Vučiću: Ekstremisti samo traže način da unesu nemire i pokušaju da destabilizuju Srbiju

15.05.2024

19:59

0

Autor: 24sedam

Iz OO SNS Novi Beograd ističu da Vučića neće tako usporiti ni zaplašiti, niti Srbiju ikada pobediti

OO SNS Novi Beograd najoštrije osudio pretnje Vučiću: Ekstremisti samo traže način da unesu nemire i pokušaju da destabilizuju Srbiju
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

Opštinski odbor SNS Novi Beograd najoštrije osuđuje pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u trenutcima kada vodi najteže borbe za Srbiju i njen narod, a koje su usledile nakon pokušaja atentata na premijera Slovačke Roberta Fica.

- Ovo je samo još jedna u nizu jezivih pretnji upućenih predsedniku Vučiću, ovoga puta ciljano baš sada dok se bori protiv lažnih optužbi, pokušavajući da sačuva ugled Srbije za sadašnje i sve buduće generacije. Ekstemisti, krijući se na društvenim mrežama iza lažnih imena samo traže način da unesu nemire i pokušaju da destabilizuju Srbiju. Nije im mnogo vremena bilo potrebno da se odmah udruže svi oni koji rade protiv Srbije, u pozivanju na smrt predsednika Vučića - saopštili su oni.

Iz OO SNS Novi Beograd ističu da Vučića neće tako usporiti, ni zaplašiti, niti Srbiju ikada pobediti.

- Premijeru Slovačke želimo brz oporavak, a predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću pružamo punu podršku na njegovom putu za slobodarsku Srbiju - zaključili su oni. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike