Siniša Mali odgovorio Savi Manojloviću o izgradnji nacionalnog stadiona: Biće na ponos svih građana!

01.05.2024

16:51

0

Ponosni smo na ovaj projekat, i nestrpljivo čekamo kraj 2026. godine, kada će na njemu moći da se odigra i prva utakmica - istakao je Mali

Siniša Mali odgovorio Savi Manojloviću o izgradnji nacionalnog stadiona: Biće na ponos svih građana!
Siniša Mali - Copyright M.K./ATAImages

Ministar finansija Siniša Mali odgovorio je Savi Manojloviću da će izgradnja nacionalnog stadiona biti na ponos svih građana!

- Pitam gospodina Savu Manojlovića kako je moguće da je Nacionalni stadion “preplaćen 640 miliona evra”, kako on kaže, kada je istina da on košta višestruko manje od te cifre? Da li on misli da stadion treba da ne košta ništa, pa je “preplaćen 640 miliona evra”?

Gospodine Manojloviću, zamolio bih vas da se, ako već želite da se ozbiljno bavite politikom, informišete malo i oko ekonomije i finansija, zato što ovako ispadate neozbiljni i neinformisani, a i lažete građane Srbije. S obzirom na to da mislite da možete da obavljate funkciju gradonačelnika Beograda, to je najmanje što možete da uradite.

Nacionalni fudbalski stadion biće na ponos svih građana naše zemlje, biće pravo arhitektonsko remek delo, i izgrađen po svim UEFA standardima. Ponosni smo na ovaj projekat, i nestrpljivo čekamo kraj 2026. godine, kada će na njemu moći da se odigra i prva utakmica. Do tada ćemo svakodnevno pratiti tok radova, kako ne bi bilo kašnjenja i kako bi sve bilo završeno na vreme.

Izgradnja ovog stadiona znači i jaču ekonomiju, dalji rast, pa sam tim i veće plate i penzije. Jer, ovo neće biti samo stadion, ovaj deo grada će biti novo mesto okupljanja naših gradjana i gostiju grada. On će živeti 365 dana u godini. Ovi veliki projekti nisu neki trofeji, već su važni samo ako su u službi građana. Jer, želimo bolji kvalitet života za svakog pojedinca koji živi u našoj zajednici. Naš cilj je da gradjani žive bolje danas, zarad boljeg sutra! Idemo dalje! - napisao je Mali na Fejsbuku. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike