Vučić poslao snažnu poruku: Kada imate volju, kada imate ogromnu energiju, niko i nikada ne može da vas zaustavi (VIDEO)

01.05.2024

15:01

0

Autor: 24sedam

Srbija će ići napred, poručio je predsednik

Vučić poslao snažnu poruku: Kada imate volju, kada imate ogromnu energiju, niko i nikada ne može da vas zaustavi (VIDEO)
Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Srbija će ići napred, kada imate volju, kada imate ogromnu energiju niko i nikada ne može da vas zaustavi, poručio je predsednik Aleksandar Vučić u video objavi na društvenoj mreži Instagram, posle postavljanja kamena temeljca za izgradnju Nacionalnog stadiona u Surčinu.

- Sanjali smo velike snove, i za mnoge mislili da se nikada neće ostvariti, a bez velikih snova nema ni rezultata, ni uspeha. I sada znamo da nas čeka mnogo muka u naredne 2,5 godine, ali znamo da ćemo dočekati jedan od najlepših stadiona u Evropi i svetu. Ponosan sam na Srbiju koja to može da uradi, koja to može da napravi. Vreme je da ovo privodimo nameni, privodimo kraju i da počnemo da sanjamo nove velike snove. Srbija će ići napred uprkos teškim pritiscima, uprkos velikim političkim problemima. Kada imate volju, kada imate ogromnu energiju, niko i nikada ne može da vas zaustavi. Živela Srbija - izjavio je predsednik.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je početku radova na izgradnji Nacionalnog fudbalskog stadiona u beogradskom naselju, Surčinu. Stadion će imati oko 52.000 sedišta i biće izgrađen po svim UEFA standardima i graditi po arhitektonskom rešenju Marka Fenvika. Plan je da bude završen do 1. decembra 2026. godine.

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike